Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για Λιβαδειά

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως θα μπορεί να μεταβεί μεμονωμένα στην Λιβαδ...

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η ΠΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως θα μπορεί να μεταβεί μεμονωμένα στην Λιβαδειά για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (18/12).

Για τις ανάγκες των κυανέρυθρων φιλάθλων θα λειτουργήσει εκδοτήριο έξω από το γήπεδο της Λιβαδειάς, προκειμένου να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από απόφαση που πάρθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης Λεβαδειακός – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο στάδιο της Λιβαδειάς, θα είναι διαθέσιμη για τους μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ η Θύρα 4 του σταδίου της Λιβαδειάς.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να βρεθούν στην πόλη της Βοιωτίας, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του σταδίου. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια, είναι να επιδείξουν στην Αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και τον αριθμό ΑΜΚΑ τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια