Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμπούρλου: «Δεν θα παραδώσουμε εύκολα τα όπλα μας»

Την Κυριακή (04/12)  η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης, σε μία πολύ δύσκολη αναμέτ...

Την Κυριακή (04/12)  η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Αρτάκης, σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Η αρχηγός του Πανιωνίου, Πωλίνα Σταμπούρλου, μίλησε για το μεγάλο αυτό ματς δίνοντας παράλληλα και κάποιες απαντήσεις…

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα "sport-chicas":

Η ομάδα σας είναι πολύ δυνατή στην έδρα της κι έχει δείξει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πως βλέπεις το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό που εμφανίζεται πανίσχυρος;

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό καταρχήν είναι ιστορικής σημασίας γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν αναμετρηθεί αυτές οι δυο ομάδες , όσον αφορά το γυναικείο μπάσκετ !

Από εκεί και πέρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά επειδή γίνεται στην έδρα μας, το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας εύκολα !

Ο Ολυμπιακός είναι όντως μια πανίσχυρη ομάδα αλλά και η δική μας ομάδα είναι μαχητική. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο και θα μπούμε συγκεντρωμένες κ έτοιμες για μια καλή εμφάνιση ανεξάρτητου αποτελέσματος!

Εύχομαι να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους !

Στο ξεκίνημα της σεζόν ειπώθηκε από παίκτρια του Ολυμπιακού πως το φετινό πρωτάθλημα είναι από εύκολο έως βαρετό. Θέλεις να δώσεις ως αρχηγός του Πανιωνίου κάποια απάντηση;

Όταν φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού, τέτοιου είδους σχολιασμοί προσβάλουν εσένα τον ίδιο αρχικά που πήρες την απόφαση ν' αγωνιστείς σε αυτό το πρωτάθλημα και έπειτα θεωρώ ότι προσβάλει την ίδια την ομάδα του Ολυμπιακού !

Χαίρομαι που η δική μου ομάδα αγωνίζεται σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάθε Κυριακή έχουμε μεγάλη όρεξη για τον κάθε αγώνα καθώς βρίσκουμε κάθε φορά και άλλο κίνητρο για την νίκη !

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία σου; Πότε θα είσαι έτοιμη 100%;

Τα πράγματα φέτος ξεκίνησαν λίγο στραβά για εμένα. Υπέστηκα ένα σοβαρό τραυματισμό με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας τον οποίο κατάφερα με την πολύτιμη βοήθεια του Μάνου Μπριλάκη του γιατρό μας , να ξεπεράσω! Σαν να μην έφτανε αυτό ένας δεύτερος τραυματισμός ήρθε με το πέρας του 10ημερου! Τώρα βρίσκομαι στο στάδιο της αποθεραπείας!

Έτοιμη 100% θα είμαι στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί αυτό με τον Ολυμπιακό, κόντρα στη Δάφνη!

Τι ευχή έχεις να κάνεις για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό;

Εύχομαι και στις δυο ομάδες καλή επιτυχία και επίσης να γίνει ένα όμορφο κι ενδιαφέρον παιχνίδι χωρίς απρόοπτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια