Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τεσσάρα» και... καλά Χριστούγεννα!

Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα με το εντυπωσιακό 4-1 από την Λιβαδειά και έφτασε τους 21 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ...





Ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα με το εντυπωσιακό 4-1 από την Λιβαδειά και έφτασε τους 21 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι ήταν ισοπεδωτικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πέτυχαν τέσσερα τέρματα με τους Ρισβάνη, Κόρμπο, Μασούντ και Μπεν και έχασαν κι άλλες καλές ευκαιρίες για να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Έτσι, ο Ιστορικός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2016 και πλέον έχει εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Συγκλονιστική παρουσία από περίπου 250-300 οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι μετέτρεψαν την Λιβαδειά σε... Νέα Σμύρνη.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 9ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ναμάσκο, με το δυνατό σουτ του Καρίμ να διώχνει με γροθιές ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.

Στο 20' ο Μασούντ βρήκε υπέροχα με κάθετη πάσα τον Καρίμ μέσα στην περιοχή, αυτός σκόραρε με ωραίο πλασέ, όμως ο επόπτης είδε οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιστορικός "έγραψε" μία ακόμη τελική ενέργεια, με τον Τασουλή να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει και το καλό σουτ, όμως ο Ναμάσκο με δυσκολία έδιωξε την μπάλα.

Στο 30' ο Λεβαδειακός κατέγραψε την πρώτη του τελική προσπάθεια, όταν το σουτ του Ζεζίνιο πέρασε άουτ.

Πέντε λεπτά μετά ο Καρίμ έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ, με τον Ναμάσκο να εκτοξέυεται στο αριστερό "γάμα", διώχνωντας την μπάλα κόρνερ.

Το κόρνερ εκτέλεσε ο Φούντας, με τον Ρισβάνη να κάνει όμορφη κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ για τον Πανιώνιο. Εξέλιξη που φυσικά δικαιώνει τον Ιστορικό για την καλή του παρουσία στο παιχνίδι.

Στο 43' οι γηπεδούχοι, σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις του στην περιοχή του Γιαννιώτη, κατάφερε να ισοφαρίσει. Αρχικά ο τερματοφύλακας του Ιστορικού έδιωξε με δυσκολία στην γωνία του το φάουλ του Μιλιάζες, όμως ο Γιακουμάκης πήρε το "ριμπάουντ" και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιστορικός παρά το μούδιασμα της ισοφάρισης, αντέδρασε και μπόρεσε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο επόμενο λεπτό (44'). Σε μία φάση διαρκείας, αρχικά το σουτ του Μπεν σταμάτησε στο δοκάρι, με τον Ανσαριφάρντ στη συνέχεια να κάνει το τακουνάκι και τον Ναμάσκο να διώχνει ξανά. Η μπάλα κατέληξε στον Φούντα, αυτός έκανε την σέντρα και ο Κόρμπος με σουτ στη κίνηση σκόραρε και έκανε το 1-2 για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα στο 50' κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην κόντρα επίθεση, ο Φούντας βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του βρήκε σε πόδια, όμως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε το... ριμπάουντ,πάσαρε στον αμαρκάριστο Μασουντ που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και κόσμο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Κιοτζένης "έκλεισε" τα μάτια σε ανατροπή του Μπεν μέσα στην περιοχή.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζουν τον αντίπαλο τους. Στο 56' ο Σιώπης έκανε μακρινό δυνατό σουτ, με τον κορυφαίο του Λεβαδειακού, Ναμάσκο, να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Ιστορικός δεν έλεγε να πατήσει... φρένο και στο 57' είχε μία ακόμη καλή φάση. Μετά από κόρνερ, ο Μασούντ πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο, μετην μπάλα όμως να περνάει άουτ.

Οι παίκτες του Μιλόγεβιτς ήταν ασταμάτητοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 64' πέτυχαν και τέταρτο γκολ! Ο Μπεν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ναμάσκο, πλάσαρε άψογα και έκανε το 1-4, μέσα σε πολλούς πανηγυρισμούς στην κυανέρυθρη εξέδρα.

Ο Πανιώνιος σε κανένα σημείο δεν τα βρήκε "σκούρα" από τους γηπεδούχους, με την ομάδα να έχει ρίξει ταχύτητα, έχοντας φυσικά μεγάλο προβάδισμα στο σκορ.

Στο 83' οι κυανέρυθροι έφτασαν πολύ κοντά και σε πέμπτο τέρμα, με τον Καρίμ να μπαίνει στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε από κοντά έδιωξε ο Ναμάσκο.

Το 1-4 τελικά έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο να πέρνει μία πολύ μεγάλη νίκη!

Λεβαδειακός (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Ουόν, Τριποτσέρης, Καραχάλιος (57' Καψάσκης), Καλτσάς (57' Μάγκας), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (79' Σένκα)

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούντ (89' Σαββίδης), Φούντας (77' Μασούρας), Μπεν (86' Βουκελάτος), Ανσαριφάρντ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια