Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απρόσεκτοι ή ανίκανοι;!

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την Κέρκυρα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλή...



Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την Κέρκυρα στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Κυριακή 11/12 στις 17.15.

Η ΕΠΟ πριν από 2 μήνες είχε γνωστοποιήσει πως η 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί το αγωνιστικό τριήμερο Τρίτη 13/12 έως Πέμπτη 15/12.

Προ ολίγου ορίστηκαν επίσημα οι ημερομηνίες & ώρες της εν λόγω αγωνιστικής και παρατηρείται ότι η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού απέναντι στον Πανσερραϊκό έχει οριστεί για την Τρίτη 13/12 και ώρα 15.00!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, στην προκειμένη περίπτωση παραβιάζεται ρητός κανονισμός που προβλέπει πως πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 2 μέρες χωρίς την παραμικρή αγωνιστική δραστηριότητα μεταξύ αγώνων για επίσημες διοργανώσεις.

Ένας κανονισμός που μεταξύ άλλων φρέναρε την μεταφορά του αναβληθέντος (λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου) αγώνα κυπέλλου με τον Κισσαμικό από την προηγούμενη Τετάρτη 30/11 για την Πέμπτη 1/12, λόγω του ότι οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα το Σάββατο 3/12 & έτσι το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 7/12 και ώρα 15.00.

Είναι πλέον απορίας άξιο αν πρόκειται για απροσεξία ή ανικανότητα, καθώς αν μη τι άλλο πρόκειται για γκάφα ολκής σε απλά & στοιχειώδη ζητήματα, όπως το αγωνιστικό πρόγραμμα!

Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια