Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του έλειψε το γκολ...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ20 του Ιστορικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα,  σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστικ...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ20 του Ιστορικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα,  σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

H ομάδα του ΔημήτρηΚοροπούλη ήταν ανώτερη στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο του ματς, όμως παρά την πίεση που έσκισε προς τον αντίπαλο δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα  της νίκης.

Ο Πανιώνιος ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η ομάδα που έψαξε πολύ το γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την ανωτερότητα σε κάποιο τέρμα και έτσι παραχώρησε ισοπαλία στον σύλλογο των Ιωαννίνων.

Οι κυανέρυθροι με αυτό το αποτέλεσμα έχασαν την ευκαιρία να μπουν ξανά στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήμαυος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Βλάχος (70′ Ματσάδες), Σταμίρης (80′ Μπέτσας), Μητσιογιάννης, Σταυρόπουλος, Αρσενίδης, Γλυνός, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Αναστόπουλος (60′ Δημητρόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Παπαϊωάννου, Ψαρράς Ν., Σιουκολάνι, Ζήκος, Μαυροπάνος, Τσιέπας, Μούτσιος, Λαμπίρης, Σιχλιμοίρης (65’ Ψαρράς Ι.), Μπιμάι (90’ Καμποτάς), Αλεξίου Βας.(91’ Καινούργιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια