Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοιτάει μπροστά...

Πικρία και στεναχώρια υπάρχει στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία στα Χανιά, ωστόσο άπαντες στην ομάδ...

Πικρία και στεναχώρια υπάρχει στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία στα Χανιά, ωστόσο άπαντες στην ομάδα κοιτούν πλέον τον αγώνα με την Κέρκυρα.

O Iστορικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο "τρίποντο", παρά το γεγονός πως είχαν το προβάδισμα στο σκορ και έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πλατανιά αφήνει πικρία, καθώς ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε τα ηνία του αγώνα, είχε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει τη νίκη, όμως η αποβολή του Βλάχου ήταν καθοριστική για να έρθει το τελικό 1-1.

Πλέον άπαντες στον Ιστορικό αφήνουν πίσω τους το ματς των Χανίων και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Κέρκυρα στη Νέα Σμύρνη. Φυσικά, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς περιμένει από τους παίκτες του να μάθουν από τα λάθη τους, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια