Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μικρά από τα Περιβόλια

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στα Χανιά * Υποδειγματική ήταν για ακόμα μία φορά η φιλοξενία των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενο...

Γράφει ο Νίκος Τσιάπης που βρέθηκε στα Χανιά

* Υποδειγματική ήταν για ακόμα μία φορά η φιλοξενία των γηπεδούχων προς τους φιλοξενούμενους σε αναμέτρηση μεταξύ των 2 ομάδων είτε διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη είτε στα Χανιά. Τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης όσο και άλλα μέλη της διοίκησης του Πλατανιά έσταζαν ''μέλι'' για τον Πανιώνιο ενώ συχνά στην κερκίδα των επίσημων ακουγόταν πως πρόκειται για την κορυφαία (φιλοξενούμενη) ομάδα που έχει αγωνιστεί φέτος σε επίπεδο πρωταθλήματος στα Χανιά.

* Περίπου 50 φίλοι του Ιστορικού βρέθηκαν στο γήπεδο των Περιβολίων για να υποστηρίξουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ήταν εκδηλωτικοί τραγουδώντας συνθήματα υπέρ των κυανέρυθρων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κερδίζοντας φυσικά την άτυπη μάχη της εξέδρας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κατευθύνθηκαν προς το μέρος των οπαδών τους και τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.

* Όπως είχε αποφασιστεί και ανακοινωθεί επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα του ματς, στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της Τσαπεκοένσε από το γνωστό αεροπορικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στην Κολομβία πριν από μία εβδομάδα.

* Έντονες ήταν οι απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του κυανέρυθρου πάγκου στην άδικη αποβολή του Βαλεντίνου Βλάχου στο 65ο λεπτό που άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε χωρίς λόγο δεύτερη κίτρινη και παράλληλα την άγουσα για τα αποδυτήρια στον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, γεγονός που προκάλεσε τις εύλογες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων. Δεν είναι καθόλου τυχαία η σχετική αναφορά και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη τύπου πως μέχρι τη στιγμή της αποβολής ο Ιστορικός έλεγχε απόλυτα τον αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια