Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αποτέλεσμα... πρόκρισης!

Ώρα Κυπέλλου για τον Ιστορικό, με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να δοκιμάζεται σήμερα (07/12) στα Χανιά από τον γηπεδούχο Κισσαμικό (15:00). ...

Ώρα Κυπέλλου για τον Ιστορικό, με την ομάδα του Μιλόγεβιτς να δοκιμάζεται σήμερα (07/12) στα Χανιά από τον γηπεδούχο Κισσαμικό (15:00).

Οι κυανέρυθροι χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη, καθώς την πρώτη αγωνιστική έμειναν στο ισόπαλο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Από την άλλη, ο Κισσαμικός μετράει ήδη μία νίκη, αφού επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβις πήρε 18 παίκτες στην αποστολή, με τον τιμωρημένο Βλάχο να μένει εκτός, όπως επίσης και οι Γιαννιώτης, Σιώπης, Καρίμ για λόγους ξεκούρασης.

Από εκεί και πέρα, οι δύο νέοι (κάθε ομάδα πρέπει να έχει στο Κύπελλο δύο στην αποστολή) είναι οι Κερασίδης και Βουκελάτος.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Μιλόγεβιτς: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βοσνιάδης, Ρισβάνης, Σοτζέι, Σαββίδης, Κερασίδης,

Όσον αφορά την σημερινή ενδεκάδα κόντρα στον Κισσαμικό, ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Αργυρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Ενγκόγκ, Ολαϊτάν και Θεοδωρόπουλος διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια