Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τιμή στη μνήμη του Γιώργου Ρήγα

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ, θα τιμήσει τη μνήμη του πρώην Ειδικού Γραμματέα του Συλλόγου Γεώργιου Ρήγα, δίνοντα...

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ, θα τιμήσει τη μνήμη του πρώην Ειδικού Γραμματέα του Συλλόγου Γεώργιου Ρήγα, δίνοντας το όνομά του στο γήπεδο των υποδομών ποδοσφαίρου, που βρίσκεται πλησίον της θύρας 4. Η ανοικτή σε όλους εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 11/12/2016 και ώρα 12:00 στον χώρο του γηπέδου των υποδομών.

Ο Γεώργιος Ρήγας, λάμπρυνε με την παρουσία του τον σύλλογο καθώς υπήρξε εξαίρετος επιστήμων και διοικητικό στέλεχος.

Υπήρξε κάτοχος διπλώματος Bachelor Κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου Uppsala και κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στην Ψυχολογία, του ίδιου Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσε με επιτυχία δέκα μεταπτυχιακούς κύκλους μαθημάτων (Αναπτυξιακή Ψυχολογία, Ανάλυση της Συνάφειας, Πολυπαραγοντικές Μέθοδοι, Ανάλυση στοιχείων και Αιτιακά Μοντέλα, Θεωρίες Προσωπικότητας, Ψυχομετρική Θεωρία Ι και ΙΙ, Λήψη αποφάσεων, Γραμμικά Δομικά Μοντέλα και ενοποιημένες Γνωστικές Θεωρίες).

Εργάστηκε: α) ως βοηθός καθηγητής εργαστηρίου στα μαθήματα της Γνωστικής Ψυχολογίας και της Ψυχολογίας της Αντίληψης στο πρόγραμμα εφαρμοσμένης και κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Ουψάλα, β) ως υπεύθυνος του μαθήματος της θεωρίας των test και διδάσκων στο μάθημα της Γνωστικής Ψυχολογίας στο πρόγραμμα Γενικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Uppsala, γ) ως διευθυντής ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Στρατηγικές Προειδοποίησης για Συστήματα Προειδοποίησης στο τμήμα Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Volvo και δ) Ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Σουηδίας στο Ινστιτούτο Πολεμικής Επιστήμης, τμήμα Διοίκησης.

Κατά το σύντομο διάστημα ενασχόλησής του με τα διοικητικά του συλλόγου, κατόρθωσε να ανακαινιστεί με δικές του ενέργειες και πρωτοβουλίες το γήπεδο των υποδομών που θα φέρει το όνομά του, ενώ ξεκίνησε, αλλά δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει, ένα προχωρημένο μοντέλο αξιολόγησης των προπονητών και των αθλητών του συλλόγου, με σκοπό την βελτιστοποίηση της απόδοσης όλων. Πέρα και πάνω απ’ όλα όμως υπήρξε ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος και αγνός Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια