Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Στον Πανιώνιο φέτος επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη! Όταν από τις παραλείψεις, τις ολιγωρίες, γενικώς τα σφάλ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Στον Πανιώνιο φέτος επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη! Όταν από τις παραλείψεις, τις ολιγωρίες, γενικώς τα σφάλματά σου δεν παραδειγματίζεσαι τότε δεν μπορείς να πάς μακριά! Η πορεία θα είναι προδιαγεγραμμένα κακή έως το πολύ μέτρια! Το παράδοξο όμως στην μέχρι σήμερα φετινή αγωνιστική παρουσία του Πανιωνίου είναι ότι αυτά τα παιδαριώδη λάθη (π.χ. η βλακώδης αποβολή Βλάχου! Μάλιστα για 2η φορά πριν την ολοκλήρωση του 1ου γύρου!) και οι απροσεξίες γίνονται φέτος που η ομάδα είναι πολύ πιο έμπειρη από ότι πέρυσι. Και διότι κατέφθασαν φέτος «μπαρουτοκαπνισμένοι» ποδοσφαιριστές αλλά και διότι οι νεαροί έχουν πλέον περισσότερες παραστάσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Ο Πανιώνιος για άλλο ένα συνεχόμενο αγώνα πέταξε 2 βαθμούς. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Παο και Πλατανιά έχει απολέσει συνολικά 4! Πλήρωσε τα ίδια λάθη. Την αστοχία του, την επιπολαιότητα και την απερισκεψία του! Επίσης επιβεβαίωσε το γνωστό νόμο του ποδοσφαίρου: όποιος χάνει γκολ με τη «σέσουλα» κάποια στιγμή θα τα δεχτεί και θα τιμωρηθεί!

Ο Ιστορικός έχει τεράστιο πρόβλημα με τη διαχείριση των τελευταίων 15 λεπτών, ιδίως αν το αποτέλεσμα είναι ευνοϊκό για αυτόν αλλά όχι εξασφαλισμένο! Μέσα σ’ αυτά είναι απόλυτα αυτοκαταστροφικός και αποδεικνύεται ικανός να καταστρέψει ότι έχει δημιουργήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή! Οφείλεται προφανώς στο ότι οι ποδοσφαιριστές του αγχώνονται, χάνουν την ψυχραιμία τους, τη συγκέντρωσή τους και δίνουν την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να προξενήσουν τη ζημιά! Είναι κάτι που το προπονητικό επιτελείο δεν έχει αντιμετωπίσει ως τώρα και εκτιμώ ότι χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο στον τομέα αυτό. Τέλος η σημερινή αλλαγή Σαββίδη μάλλον ως ατυχής επιλογή μπορεί να χαρακτηριστεί! Αλλά είπαμε: ας έβαζε ο Πανιώνιος όσα έχασε και όλα θαταν ρόδινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια