Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Εμείς το καθήκον μας...

Καλησπέρα κυανέρυθροι φίλοι μου και αγαπητά Πανιώνια Νέα. Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας. Εγώ απλά θα...

Καλησπέρα κυανέρυθροι φίλοι μου και αγαπητά Πανιώνια Νέα. Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας.

Εγώ απλά θα ήθελα να πω ότι προσωπικά δεν με αγγίζουν όλα αυτά τα σενάρια των δημοσιογράφων για παίκτες της ομάδας μας και "ενδιαφερόμενους" συλλόγους!

Εγώ κοιτάω μόνο το αγωνιστικό κομμάτι και εκεί ο Πανιώνιος μας τα πάει πολύ καλά και θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά και χωρίς τον Καρίμ, αν αποχωρήσει βέβαια!

Η ομάδα έχει δείξει πως διαθέτει γεμάτο ρόστερ φέτος, βελτιώνεται συνεχώς και νομίζω πως εκεί πρέπει όλοι να είμαστε επικεντρωμένοι, στο αγωνιστικό κομμάτι. Τα δημοσιεύματα, ποιος φεύγει, ποιος έρχεται, πραγματικά δεν με άγγιζαν και δεν με αγγίζουν.

Βλέπω πως τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα έχουν βελτιωθεί στον σύλλογο. Βλέπω πως η διοίκηση προσπαθεί όσο μπορεί να φτιάξει την κατάσταση τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η οικονομική και όχι μόνο ανεξαρτησία της ομάδας με νοιάζει πολύ περισσότερο από έναν (ας είναι και παραπάνω) παίκτη που θα φύγει ή από έναν που θα έρθει...

Εγώ σαν γνήσιος και πιστός φίλαθλος του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας κάνω σε κάθε παιχνίδι το καθήκον μου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να είμαι στο γήπεδο, στο πλευρό του Ιστορικού, εκεί που μεγάλωσα και μεγαλώνω και τα παιδιά μου... Σας συμβουλεύω (ή καλύτερα σας προτρέπω) να κάνετε και εσείς το ίδιο..

Καλή Χρονιά σε όλου μας και στην ομάδα μας!

Αναγνώστης: Στέφανος Κων.

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια