Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν για τον Ανσαριφάρντ»

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για την "υπόθεση" Καρίμ Ανσαριφάρντ, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα! Ο ...

Ο Χρήστος Δάρας μίλησε για την "υπόθεση" Καρίμ Ανσαριφάρντ, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα!

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ τόνισε -μεταξύ άλλων- πως ο παίκτης επιστρέφει από την άδεια που είχε και θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Από εκεί και πέρα, διέψευσε ότι υπάρχει κρούση από άλλον σύλλογο για τον Μασούντ, ενώ είπε πως ανάλογα με τις απώλειες που θα υπάρξουν από το ρόστερ θα γίνουν και ανάλογες μεταγραφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά ο Χρήστος Δάρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ FM" για:

-το αν αποδυναμώνεται ο Πανιώνιος: «Η αξία του Πανιωνίου είναι πως πρόκειται για τη μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που αναδεικνύει τα ταλέντα της. Από τότε που αναλάβαμε εμείς παίζουν πολλά Ελληνόπουλα. Η ομάδα λόγω ονόματος και δουλειάς αναδεικνύει παίκτες μικρής ηλικίας που ωριμάζουν στην ομάδα μας ή μπορεί να αναδεικνύει παίκτες που αλλού ήταν στα αζήτητα. Αυτό που κάνει ο Πανιώνιος έχει σαν αποτέλεσμα ακόμη και η στελέχωση της Εθνικής να γίνεται από πολλούς παίκτες του Πανιωνίου. Πέρσι λέγανε όλοι πως ο Πανιώνιος ήταν κομήτης και βλέπουμε και φέτος πως είναι από τις καλύτερες ομάδες».

-το θέμα του Ανσαριφάρντ: «Ο Πανιώνιος δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν για τον Ανσαριφάρντ για να τελειώνει το θέμα. Ο παίκτης επιστρέφει από την άδειά του και θα αποφασίσει. Έφυγε για τις διακοπές του και γυρίζοντας πίσω θα έχει πάρει την απόφασή του. Θα μετρήσει το τι θέλει ο παίκτης. Αν δεν υπογράψει ο ίδιος, ό,τι και να του πω εγώ δεν έχει νόημα. Οι μάνατζερ ξέρετε τι ρόλο παίζουν. Αν ο παίκτης θέλει να κάνει κάτι, κάνει στην μπάντα τον μάνατζερ. Σήμερα που γυρίσει από την άδειά του θα δούμε και περιμένουμε εξελίξεις ως το τέλος της εβδομάδας».

-τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Ανσαριφάρντ: «Εσείς το είπατε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Όπως σας είχε πει και ο κ. Ζαμάνης, οι έμπρακτες προτάσεις ήταν από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 400.000 ευρώ, αλλά ξέρετε πως αν περάσει ο χρόνος, το καλοκαίρι ο παίκτης είναι ελεύθερος».

-το αν υπάρχει επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Μασούντ: «Όχι, δεν έχουμε καμία κρούση για τον Μασούντ. Δεν γνωρίζω αν έχει ρήτρα. Ήδη η πορεία του Πανιωνίου αποδεικνύει πως έχουμε φτάσει σε επίπεδο που έχουμε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Αν έρθει πρόταση για τον Μασούντ, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι μας συμφέρει».

-το αν είναι δεδομένη η μεταγραφή των Σιώπη και Ρισβάνη στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: «Τα ρεπορτάζ τα λένε. Στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός μόνο για τον Σιώπη, γιατί υπάρχει ρήτρα από τη στιγμή που είχε έρθει. Ο Ρισβάνης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν υπάρχει τίποτα».

-το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά ο Πανιώνιος: «Ο Πανιώνιος κάνει τις κινήσεις του ανάλογα με το τι απώλειες θα έχει. Αν δεν φύγουν ο Ανσαριφάρντ και ο Μασούντ, τι χρειάζεται ο Πανιώνιος; Χρειάζεται τίποτα; Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί».

-την αδειοδότηση του Πανιωνίου: «Οι άδειες είναι δύο ειδών, της ΕΠΟ και της UEFA. Πέρσι ο Πανιώνιος πήρε από την ΕΠΟ, ενώ άλλες ομάδες δεν πήραν. Στην UEFA απορρίφθηκε κυρίως για το μετοχολόγιο, γιατί δεν είχε γίνει η μεταβίβαση των μετοχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια