Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Κισσαμικού»

Την μεγάλη αξία της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο τόνισε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας του....

Την μεγάλη αξία της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο τόνισε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Κισσαμικού:

«Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχει κάνει ο Κισσαμικός σε επίσημο παιχνίδι, πρώτη φορά νομίζω σε αυτά τα χρόνια κερδίζει μία ομάδα της Super League. Είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ από την προσπάθεια όλων των παιδιών, θα ήμουν ανόητος αν δεν είμαι μετά από μία τέτοια νίκη που ήρθε και με ένα τέτοιο σκορ.

Είχαμε πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και επαναλαμβάνω συνέχεια ότι η ομάδα έχει 20-22 ποδοσφαιριστές, που όποιον και να βάλεις ή βγάλεις για εμένα είναι το ίδιο και το αυτό. Σήμερα βγάλανε τα παιδιά ψυχή, πάθος και σίγουρα πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου, που δεν την είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σήμερα νομίζω ότι την είχαμε και ήρθε αυτό το σκορ, απέναντι σε μία τέτοια ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος και μας φέρνει στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση.

Υπάρχει ικανοποίηση και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια, γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με την ομάδα της Σπάρτης. Να είναι ένα καλό ξεκίνημα, εκεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με την ίδια διάθεση, με την ίδια αγωνιστικότητα και με καθαρό μυαλό, ώστε να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, που για εμάς εκεί είναι η ουσία, αυτό που θέλουμε και εκεί που μετράνε οι βαθμοί.

Πάλι να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, ήταν συγκινητική, ήταν αυτοί που έπρεπε να ήταν για να μπορέσουμε να κερδίσουμε μία τέτοια ομάδα όπως ο Πανιώνιος».

Δεν υπάρχουν σχόλια