Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτοί που μας άρεσαν...

Ο Ιστορικός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στις Σέρρες, με την αγωνιστική του εικόνα να είναι εξαιρετική και η νίκη να έρχεται εύκολα (0-3)...

Ο Ιστορικός αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στις Σέρρες, με την αγωνιστική του εικόνα να είναι εξαιρετική και η νίκη να έρχεται εύκολα (0-3).

Πάμε να γράψουμε λίγα λόγια για τους παίκτες που -κατά τη γνώμη μας- άρπαξαν την ευκαιρία που πήραν από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ξεχώρισαν στην επικράτηση του Πανιωνίου επί του Πανσερραϊκού.

-Σταυρόπουλος: Πολύ καλή παρουσία από τον νεαρό στόπερ. Δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση η άμυνα του Ιστορικού, όμως όποτε χρειάστηκε έδωσε λύσεις. Δείχνει ικανός να δώσει ανάσες, από την στιγμή που έχει τραυματιστεί και ο Πατσατζόγλου. Αποτελεί... μέλλον για τον Πανιώνιο!

-Σαββίδης: Πάρα πολύ καλός. Μόνο σαν αγγαρεία δεν είδε το παιχνίδι (όχι μόνο αυτός, αλλά και όλη η ομάδα). Καλές τοποθετήσεις τόσο αμυντικές όσο και επιτελικές. Έψαξε το γκολ στην αναμέτρηση. Θετικότατη εμφάνιση.

-Καθαριος: Αρκετά καλή παρουσία. Πολλά τρεξίματα και πολύ "κυνήγι" στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Μπορεί κι αυτός να δώσει πολλές βοήθειες στην ομάδα στο κέντρο. Αν βελτιώσει και την τελική του ενέργεια τότε θα μιλάμε για έναν πιο ολοκληρωμένο παίκτη.

-Βουκελάτος: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο και το έχει αποδείξει όποτε έχει αγωνιστεί. Έξυπνος στο παιχνίδι του, γρήγορος και έχει το ξεπέταγμα που χρειάζεται ένα εξτρέμ. Καλός με την μπάλα στα πόδια. Φάνηκε η απειρία του -και λογικό είναι- στην τελική του ενέργεια. Αν δουλέψει όπως πρέπει θα κάνει μεγάλα πράγματα στη Νέα Σμύρνη σε λίγα χρόνια...

-Ενγκόγκ: Άρπαξε την ευκαιρία ο έμπειρος επιθετικός. Κινητικός σε όλο το παιχνίδι, δυνατός στις φάσεις και όπως φάνηκε  έχει αίσθηση του γκολ. Αυτό δηλαδή που ψάχνει και ο Πανιώνιος, το εύκολο γκολ. Αν έβαζε κι το τρίτο γκολ, στην φάση που σκόραρε ο Πινιώτης, θα λέγαμε πως έκανε το τέλειο παιχνίδι. Περιμένουμε πολλά από τον Γάλλο στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

-Πινιώτης: Ένας παίκτης που πιστεύει ιδιαίτερα η διοίκηση του Πανιωνίου. Μπήκε στο παιχνίδι στο 78' και τρία λεπτά αργότερα (81') κατάφερε να σκοράρει. Πρέπει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θα δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο, ώστε το Καλοκαίρι να γυρίσει στη Νέα Σμύρνη και να διεκδικήσει με ίσους όρους μία θέση στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

-Μασούρας: Αγωνίστηκε σαν δεξί μπακ και τα πήγε πολύ καλά. Φαίνεται ότι του πάει η θέση και αν δουλέψει δείχνει ότι μπορεί να δώσει λύσεις και σε αυτή τη θέση. Μπορεί ο Πανιώνιος να κάνει λοιπόν μία μεταγραφή εκ των έσω, στην περίπτωση του Μασούρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια