Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aλίχοντζιτς στα panionianea.gr: «Η ομαδική δουλειά μας έδωσε τη νίκη»

Η καλή ομαδική δουλειά έδωσε τη νίκη στον Ιστορικό επί του Φάρου Κερατσινίου σύμφωνα με τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος μίλησε αποκλειστ...

Η καλή ομαδική δουλειά έδωσε τη νίκη στον Ιστορικό επί του Φάρου Κερατσινίου σύμφωνα με τον Φάχρο Αλίχοντζιτς, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Ο 27χρονος σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου στο ντέρμπι με τον Φάρο και σε ένα ακόμη παιχνίδι αποτέλεσε την «κολώνα» της ομάδας μέσα στην ρακέτα.

Ο δυναμικός παίκτης των κυανέρυθρων μίλησε στα panionianea.gr και αναφερόμενος στην δύσκολη και παράλληλα σημαντικότατη νίκη επί του συλλόγου του Κερατσινίου, τόνισε:

«Η καλή μας ομαδική δουλεία μας έδωσε τη νίκη Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας με έναν δυνατό αντίπαλο. Παίξαμε όλοι μαζί και δυνατά. Το να παλέψουμε για την κάθε φάση και το κάθε ριμπάονυτ ήταν το κλειδί. Ο προπονητής μας έκανε καλή δουλεία βάζοντας μας σε θέση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να κάνουμε ένα βήμα πιο παραπάνω προς την Α1, με αυτό το ρεκόρ 10/10. Πάμε τώρα στο επόμενο παιχνίδι».

Εν συνεχεία, ο Αλίχοντζιτς αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα στερήθηκε την παρουσία των φιλάθλων της στα τελευταία 12 περίπου λεπτά του αγώνα με τον Φάρο (σ.σ. έγινε εκκένωση στις εξέδρες):

«Ήταν κάτι δύσκολο για εμάς. Χάσαμε τον 6ο παίκτη μας, τους καλύτερους φιλάθλους της κατηγορίας. Έπρεπε να βρούμε τη δύναμη μέσα μας να τελειώσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», είπε ο άσος του Ιστορικού.

Τέλος, μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν, τονίζοντας πως οι κυανέρυθροι κοιτούν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Α1:

«Θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο παιχνίδι είναι τώρα το πιο σημαντικό. Η άνοδος στην Α1 είναι ο κύριος στόχος ,αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια