Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να συνεχίσουμε αήττητοι και το 2017» (video)

Το 2016 ολοκληρώνεται με τον μπασκετικό Πανιώνιο να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α2 Κατηγορία. Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες...

Το 2016 ολοκληρώνεται με τον μπασκετικό Πανιώνιο να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α2 Κατηγορία.

Ο Νίκος Οικονόμου και οι παίκτες του με σκληρή δουλειά έχουν καταφέρει να αποδείξουν στο παρκέ ότι είναι η καλύτερη ομάδα και φυσικά πως είναι έτοιμοι για την άνοδο στην Α1.

“Σίγουρα το2016 μας πήγε έτσι όπως ακριβώς θέλαμε αφού καταφέραμε να τελειώσουμε την χρονιά χωρίς ήττα. Το ίδιο θέλουμε να συνεχιστεί και το 2017 και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο” υποστήριξε ο Πέτρος Νοέας, που αποτελεί μια από τις λύσεις της τεχνικής ηγεσίας κοντά στο καλάθι.

Το 2016 φεύγει και ένας καινούργιος χρόνος έρχεται... “Για την ομάδα μου τον Πανιώνιο θέλω να ευχηθώ να έχει καλή επιτυχία, να έχουν υγεία όλοι οι συμπαίκτες μου και να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως και το 2016” τόνισε ο έμπειρος άσος του “Ιστορικού” και κατέληξε: “Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και χαρά σε όλο τον κόσμο. Και ο καθένας απο εμάς να κοιτάζει και τον διπλανό του και αν μπορεί να τον βοηθάει γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια