Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι ευχές των κυανέρυθρων αθλητών για το 2017 μέσω του panionianea.gr!

Τις ευχές τους για το νέο έτος, το 2017, έδωσαν μέσω του panionianea.gr  αθλητές του Ιστορικού. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι πολύ κα...

Τις ευχές τους για το νέο έτος, το 2017, έδωσαν μέσω του panionianea.gr αθλητές του Ιστορικού.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, να φέρει υγεία, ευτυχία και φυσικά επιτυχίες στον Πανιώνιο μας.

Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με αθλητές που φορούν την κυανέρυθρη φανέλα σε διάφορα αθλήματα του Ιστορικού, οι οποίοι και μας έδωσαν με μεγάλη χαρά τις ευχές τους προς όλο τον κόσμο...

      Αναλυτικά...

Ποδόσφαιρο

Παναγιώτης Κόρμπος
Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Όσο αφορά την ομάδα μου το νέο έτος να φερει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Βαγγέλης Οικονόμου
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτή η χρονιά να φέρει υγεία πάνω απ' όλα σε όλο τον κόσμο και προσωπική ευτυχία. Ας μείνει πίσω κάθετι που μας πίκρανε και ας κοιτάξουμε όλοι μπροστά. Καλή χρονιά για όλους!

Βασίλης Πατσατζόγλου
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο μέσα από την καρδιά μου, να έχει πάντα υγεία, αγάπη, ευτυχία. Θελω να ευχηθώ και στους συμπαίκτες μου να είναι πάντα καλά, να έχουν πάντα την υγεία τους και να μας χαρίζουν όλο και περισσότερες νίκες.

Σπύρος Ρισβάνης
Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Αυτές τις άγιες ημέρες να βρίσκονται όλοι κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Χρήστος Τασουλής
Με τον ερχομό του νέου έτους εύχομαι να μπορέσουμε ΌΛΟΙ μας να αντιληφθούμε τα προβλήματα που πραγματικά μαστίζουν την κοινωνία μας σήμερα και να αναλάβουμε δράση για να τα επιλύσουμε, γιατί μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα η ευχή "υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο" να πραγματοποιηθεί!

Μανώλης Σιώπης
Εύχομαι σε όλους το νέο έτος να φέρει περισσότερη αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον, κάτι που έχουμε όλοι οι Έλληνες ανάγκη. Φυσικά πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία.

Μάκης Βουκελάτος
Χρόνια πολλά σε όλους, πάντα επιτυχίες, να προσπαθούμε και να βάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλους τους τομείς και πάντα υγεία σε εμάς και στις οικογένειες μας ευτυχισμένο 2017!

Μπάσκετ

Μάριος Ματαλών
Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο ευχάριστες στιγμές και χαμόγελα στον κόσμο και ιδιαίτερα στον κόσμο της ομάδας μας.

Βαγγέλης Σακελλαρίου
Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά! Ζήστε έντονα και απολαύστε την κάθε στιγμή! Εύχομαι το 2017 να είναι η χρονιά μας!

Πέτρος Νοέας
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία αγάπη και χαρά...Ο καθένας ας βοηθήσει λίγο τον δίπλα του και όλα θα γίνουν πιο εύκολα για όλους μας!!!

Σάκης Καρύδας
Eύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα. Ο καθένας ότι επιθυμεί να το βρει στο 2017!

Σωτήρης Μπιλλής
Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Για την ομάδα μου εύχομαι την άνοδο στην Α1.

Μπάσκετ Γυναικών

Πωλίνα Σταμπούρλου
Εύχομαι υγεία και πολλά όνειρα για όλο το κόσμο και για την ομάδα μας θέλω να ευχηθώ να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα αθλήματα.

Τζούλι Στεφανίδου
Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλους. Κάθε προσωπική Ευτυχία και μόνο πανιώνιες νίκες μέσα στο 2017.

Σοφία Γρηγορίου
Καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε ένα 17 γεμάτο υγεία, πρόοδο, όμορφους ανθρώπους και σωστές επιλογές.

Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία ,αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! Να αφήσουμε πίσω μας ότι μας στενοχωρεί και να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μας κάνουν να χαμογελάμε!

Βόλεϊ Γυναικών

Μαρία Παπαδάκη

Εύχομαι πάνω απ'όλα υγεία σε σε όλους, με αγάπη, χαρά, δημιουργηκότητα και ανοδική πορεία σε ότι κάνουμε στη ζωή μας. Παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση.

Ελένη Μπέη
Καλή χρονιά σε όλους τους ανθρώπους με υγεία πάνω απ' όλα. Εύχομαι ότι επιθυμεί ο καθένας να το δει να πραγματοποιείται με τη νέα χρονιά.

Έλενα Παγώνη
Εύχομαι το 2017 να είναι υγιές, ευτυχισμένο για όλους τους ανθρώπους και για την ομάδα μου εύχομαι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Λαμπρινή Μπανίκα
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2017. Υγεία σε όλους και πολλές επιτυχίες στον Ιστορικό Πανιώνιο.

Δανάη Μουρατίδου
Εύχομαι για το 2017, υγεία, χαμόγελα και πολλές επιτυχές.

Βόλεϊ Ανδρών

Μάριος Βλαβιανός
Εύχομαι καλή χρονιά, χρόνια πολλά, με αγάπη, υγεία και πολλές επιτυχίες για τα τμήματα του Πανιωνίου. Να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι για το 2017.

Γιώργος Καντιώτης
Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά, κυρίως υγεία σε όλους τους αθλητές και οι επιτυχίες θα έρθουν...

Στέλιος Κουτσούρης
Εύχομαι το νέο έτος να φέρει πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές με τα άτομα που αγαπάμε. Πάνω απ' όλα υγεία και καλή διάθεση σε ότι κάνουμε.

Πόλο

Χρήστος Κουτσιαλής
Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία. Να μας δώσει πολλές χαρούμενες στιγμές από την αγαπημένη μας ομάδας.

Χάντμπολ

Γιώργος Ζαφειράκος

Το νέο έτος εύχομαι να φέρει χαρά, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Όσο για τους δικούς μας, τους πάνθηρες, να είναι όλες τους οι στιγμές κόκκινες και μπλέ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια