Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν άντεξε με 10 παίκτες...

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ιστορικός αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 1-1...

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ιστορικός αν και προηγήθηκε στο σκορ, τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον γηπεδούχο Πλατανιά. 

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πήρε το προβάδισμα στο 27' με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν, έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως στο 80' ισοφαρίστηκε με κοντινό πλασέ του Μανούσου.

Να σημειωθεί πως στο 66' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βλάχος. Μία κάρτα βέβαια που ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου ουσιαστικά συγκρούστηκε σώμα με σώμα με τον Μανούσο!

Επίσης, στην φάση από την οποία ήρθε το γκολ του Ιστορικού, ο Κάργας ανατρέπει εκτός περιοχής τον Καρίμ, με τον Ιρανό να είναι σε προφανή θέση για γκολ. Πολύ εύκολα δηλαδή θα μπορούσε ο αμυντικός του Πλατανιά να έχει δει την απευθείας κόκκινη κάρτα (σ.σ. πήρε κίτρινη).

Στο γήπεδο των Χανίων το "παρών" έδωσαν και περίπου 50 οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίο ήταν και αυτοί που ακούγονταν σε όλη την διάρκεια του 90λεπτου.

Το παιχνίδι
Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το ματς, χωρίς να κινδυνεύει στα μετόπισθεν.

Στο 16’ οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Γιαννιώτη, όταν μετά από φάουλ του Ντεβέσα, ο Μανούσος έκανε το πλασέ στη κίνηση, με τον τερματοφύλακα του Ιστορικού όμως να διώχνει την μπάλα.

Εφτά λεπτά αργότερα, μετά από όμορφη επιθετική ενέργεια, ο Τασουλής μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, όμως ο Σωτηρίου σταμάτησε την σέντρα που επιχείρησε.

Στο 26’ ο Καρίμ έλεψε την μπάλα από τον Κάργα, και είναι έτοιμος να βγει σε θέση τετ α τετ με τον Σωτηρίου. Λίγο έξω από την περιοχή ο παίκτης του Πλατανιά τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα, χαρίζοντας του ουσιαστικά την αποβολή!

Ένα λεπτό αργότερα (27΄) ο Μπεν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Ιρανός και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Πλατανιά, κάνοντας το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Οι καιρικές συνθήκες στα Χανιά άρχισαν ξανά να χαλάνε κατά την διάρκεια του ματς, με την βροχή να πέφτει έντονα, δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Ιστορικός, όμως, μετά και από το γκολ που σημείωσε, δεν πάτησε… φρένο και στο 31’ είχε μία ακόμη επιθετική ενέργεια. Ο Φούντας έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σωρηρίου.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον γηπεδούχο Πλατανιά να παίρνει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη. Η κυανέρυθρη άμυνα ήταν στη θέση της και δεν άφησε τους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις έως το τέλος του 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 56’ δημιούργησε μία πολύ καλή ευκαιρία. Μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια, ο Καρίμ έστρωσε την μπάλα στον Φούντα, το σουτ του οποίου όμως απέκρουσε ο Σωτηρίου.

Έξι λεπτά αργότερα χάθηκε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 0-2 ο Ιστορικός. Ο Φούντας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως ξανά ο Σωτηρίου του λέει «όχι.

Στην επόμενη ακριβώς φάση, οι κυανέρυθροι απείλησαν εκ νέου, με τον Καρίμ να κάνει την «λόμπα» πάνω από τον Σωτηρίου, όμως ο Καρυπίδης έδιωξε προ κενής εστίας.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς, μη πατώντας «φρένο», στο επόμενο λεπτό έχασε νέα ευκαιρία, με τον Καρίμ να γυρνάει την μπάλα στον Φούντυ, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ.

Εκει που όλα έδειχναν πως ο Πανιώνιος είναι ένα «βήμα» πριν το δεύτερο γκολ, στο 66’ ήρθε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Ο Βλάχος είδε την δεύτερη -πολύ αυστηρή κίτρινη κάρτα από του Βάτσιου, με τους κυανέρυθρους να μένουν έτσι με 10 παίκτες. Μία κάρτα βέβαια που είναι ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς ο παίκτης του Πανιωνίου ουσιαστικά συγκρούεται σώμα με σώμα με τον Μανούσο!

Στο 74’ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με παίκτη παραπάνω πίεσαν, δημιούργησαν μετά από αρκετή ώρα μία φάση, με τον Μανούσο να κάνει κεφαλιά μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο Γιαννιώτης με όμορφη εκτίναξη στην δεξιά του γωνία έδιωξε το μακρινό δυνατό σουτ του Ντεβέσα.

Ο Κρητικοί προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Γιαννιώτη και έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’.

Ο Ντίνας έκανε ατομική ενέργεια, έδωσε την πάσα στον Γουνδουλάκη, αυτός γύρισε την μπάλα παράλληλα στην περιοχή, με τον αμαρκάριστο Μανούσο στο δεύτερο δοκάρι να σπρώχνει χωρίς δυσκολία την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που με συνεχόμενα κόρνερ προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης, όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα οι προσπάθειες.

Στα τελευταία λεπτά "άνοιξε" το παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Μπορεί ο Ιστορικός να έπαιζε με δέκα παίκτες, όμως δεν το έβαλε κάτω.

Οι γηπεδούχοι στο 93', μετά από κόντρες και αδυναμία των παικτών του Πανιωνίου να διώξουν την μπάλα, έχασε ευκαιρία. Ο Μανούσος από κοντά έκανε το σουτ, με τον Γιαννιώτη να του λέει "όχι" αι το 1-1 να είναι το τελικό σκορ!

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Σκαρντοβέλι, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (, Γιορέντε (46’ Γουνδουλάκης), Ντυεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Πανιώνιος: Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72’ Γκιοατά), Σαββίδης (58’ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84’ Ενγκόγκ)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια