Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Άμυνα και διάρκεια κόντρα στο Ηράκλειο» (video)

Με καλή ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητες τους οι παίκτες του Πανιωνίου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ηράκλειο στ...

Με καλή ψυχολογία και πίστη στις δυνατότητες τους οι παίκτες του Πανιωνίου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ηράκλειο στο κλειστό «Δυο Αοράκια» (5/11, 4.30μ.μ.).

Ο Νίκος Οικονόμου έχει ετοιμάσει τους «κυανέρυθρους», που έχουν αφήσει πίσω το Παγκράτι και την επιβλητική εμφάνιση στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού και πολύ καλοί στην άμυνα. Να μπορέσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση να την βγάλουμε στο γήπεδο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα» επισημαίνει ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος εν όψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς και προσθέτει: «Η σχέση που έχουμε τα παιδιά και το καλό κλίμα βοηθάει για να δουλεύουμε καλύτερα και να είμαστε σοβαροί κάθε ημέρα που μπαίνουμε στο γήπεδο για προπόνηση».

Όσο για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης με το Ηράκλειο, ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος, υπογραμμίζει: «Πρέπει να μπούμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση που μπήκαμε και στο παιχνίδι με το Παγκράτι. Να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να έχουμε διάρκεια».


Δεν υπάρχουν σχόλια