Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτός είναι ο Ασίς που έφερε ο Πανιώνιος! (video)

Τον Σεμπαστιάν Ασίς έφερε στην Ελλάδα ο Πανιώνιος. Ο παίκτης περνάει από το "μικροσκόπιο" του Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Στις προπο...

Τον Σεμπαστιάν Ασίς έφερε στην Ελλάδα ο Πανιώνιος. Ο παίκτης περνάει από το "μικροσκόπιο" του Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Στις προπονήσεις του Ιστορικού παίρνει μέρος ο 23χρονος Σεμπαστιάν Ασίς. Πρόκειται για Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή, ο ποίος βρίσκεται τα τελευταίο 24ωρα στην χώρα μας και περνάει από το "μικροσκόπιο" του προπονητή της ομάδας.

Ποιος είναι ο Ασίς

O Σεμπαστιάν Ασίς έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 1993 και ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στην Τακουαρεμπό, με την οποία επαγγελματικά από το 2013 μετράει 79 συμμετοχές και 7 γκολ.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ (περισσότερο ως οχτάρι) και τα στοιχεία που τον διακρίνουν είναι η πολύ καλή θάθετη πάσα που έχει, αλλά και το δυνατό σουτ που διαθέτει.

Προτίμησε φέτος να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του, καθώς θέλησε να κυνηγίσει -όπως πολλοί συμπατριώτες του- το ευρωπαϊκό όνειρο. Έτσι, οι άνθρωποι του Πανιωνίου, που εντόπησαν τομ παίκτη, τον έφεραν στην Ελλάδα, ώστε να "τσεκάρουν" από κοντά τις δυνατότηες του και αν ικανοποιήσει τότε θα αποκτηθεί.

Δείτε τον Ασίς εν ώρα δράσης...


Δεν υπάρχουν σχόλια