Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βλάχος στα panionianea.gr: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό  μίλησε στα panionianea.gr ο Βαλεντίνος Βλάχος. Ο 22χρονος δεξιός μπακ του Ιστορικού πρα...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στα panionianea.gr ο Βαλεντίνος Βλάχος.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ του Ιστορικού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους "πράσινους" και σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες της ομάδας.

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ, ο Βλάχος μίλησε στα panionianea.gr (στην μικτή ζώνη) και αναφερόμενος στο τι "γεύση" αφήνει στον Πανιώνιο η ισοπαλία τόνισε:

«Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα, γιατί δεχθήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις από μία αμυντική μας αδράνεια. Στο παιχνίδι ήμασταν καλοί, το ελέγχαμε, άλλα όπως είπα από αυτή η μία αδράνεια μας στοίχησε στο τέλος».

Εν συνεχεία ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ανέφερε πως ναι μεν ο Πανιώνιος είχε τις φάσεις για να  "καθαρίσει" το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορεί να πέσει εκεί όλο το φταίξιμο:

«Είχαμε φάσεις για να καθαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο μόνο εκεί . Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, έτσι είναι το ποδόσφαίρο. Ήμασταν πολύ κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι, ήρθε η ισοπαλία όμως. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Για το πως έζησε ο ίδιος το παιχνίδι μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, είπε:

«Θεωρώ πως ήμασταν η ομάδα που είχαμε το πάνω χέρι στον αγωνιστικό χώρο. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, το παλέψαμε, είχαμε τον έλεγχο γενικά, όμως από μία έλλειψη συγκέντρωσης, όπως είπα και παραπάνω, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφέρθηκε στα δύο ερχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για Κύπελλο (Τετάρτη με Κισσαμικό) και πρωτάθλημα (Σάββατο με Πλατανιά), τονίζοντας:

«Θα είναι δύσκολα παιχνίδια και αυτά. Πρέπει να ξεκουραστούμε όσο γίνεται τώρα και να τα κοιτάξουμε με σοβαρότητα. Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και πάμε για το καλύτερο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια