Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοέας στα panionianea.gr: «Κάθε νίκη είναι ψυχολογία για εμάς»

Ο Πέτρος Νοέας μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί της Λάρισας, για το ιδανικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα και για την σ...

Ο Πέτρος Νοέας μίλησε στα panionianea.gr για τη νίκη επί της Λάρισας, για το ιδανικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα και για την συμπαράσταση του κυανέρυθρου κόσμου.

Ο έμπειρος φόργουορντ αρχικά αναφέρθηκε στην πολύτιμη εκτός έδρας επικράτηση του Πανιωνίου στη Λάρισα:

«Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει δυνατά στην έδρα της, οπότε ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για μας . Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και ειδικά στα τελευταία λεπτά όπου κρίθηκε το παιχνίδι, ήταν τα λόγια του Νοέα, για να συμπληρώσει:

«Η κάθε εκτός έδρας νίκη είναι πολύ σημαντική για τους στόχους που έχουμε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όσον αφορά το ιδανικό ξεκίνημα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, με το «7στα7» που έχει πετύχει, τόνισε:

«Κοίταξε η αλήθεια είναι ότι εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πετύχουμε τον στόχο μας φέτος που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Αναγκαστικά πρέπει να κάνεις κάτι ένα σερί νικών. Κάθε νίκη είναι ψυχολογία για εμάς και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίσουμε. Άρα το ξεκίνημα για μας ήταν αυτό που θέλαμε αλλά δεν μένουμε σε αυτό. Το μυαλό μας είναι στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Τέλος, ο 29χρονος άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Πανιωνίου:

«Ο κόσμος είναι φοβερός και μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας. Θέλουμε την βοήθεια του για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια