Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονόμου στα panionianea.gr: «Συγχαρητήρια σε κόσμο και παίκτες»

Για την σημαντική νίκη επί του Ηρακλή -και όχι μόνο- μίλησε στα panionianea.gr ο Νίκος Οικονόμου. Ο Ιστορικός ήταν ο μεγάλος νικητής σ...

Για την σημαντική νίκη επί του Ηρακλή -και όχι μόνο- μίλησε στα panionianea.gr ο Νίκος Οικονόμου.

Ο Ιστορικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Α2.

panionianea.gr μίλησαν με τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Οικονόμου, ο οποίος αναφερόμενος στην επικράτηση επί του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, τόνισε:

«Ήταν σημαντική, όπως και κάθε νίκη είναι σημαντική. Φανταστείτε βέβαια μία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου, όπως ήταν αυτή, πως σίγουρα μας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο μας για όλη την συμπεριφορά του στο γήπεδο. Συγχαρητήρια φυσικά και στους παίκτες μου, γιατί αυτοί είναι που κατάφεραν να κερδίσουν και να υλοποιούν αυτά που λέμε εμείς οι προπονητές».

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει το απόλυτο «6 στα 6», όμως ο προπονητής των κυανέρυθρων δεν πετάει στα σύννεφα:

«Ακόμα είμαστε στην αρχή, είμαστε στην έκτη αγωνιστική. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για το αν είναι αισιόδοξος πως η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου, ο Νίκος Οικονόμου ήταν σαφέστατος:

«Έχουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι είναι και καλοί χαρακτήρες, έχουμε τον κόσμο μας, έχουμε έναν πρόεδρο που προσπαθεί συνεχώς για την ομάδα, έχουμε δηλαδή όλα αυτά που χρειάζονται για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια