Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος μας κάνει μάγκες…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα. «Πρέπει να ξαναβρούμε το πάθος και την ομαδικότητα που μας χαρακτήριζε...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Κυανέρυθρα αδέρφια καλημέρα. «Πρέπει να ξαναβρούμε το πάθος και την ομαδικότητα που μας χαρακτήριζε μέχρι και πέρσι, με πρώτο εμένα σαν αρχηγό της ομάδας. Αν θέλει ρίξει κάποιος το φταίξιμο κάπου, ας το ρίξει σε εμένα». Τα παραπάνω λόγια του Παναγιώτη Κόρμπου φανερώνουν ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην ομάδα. Μπράβο στον Παναγιώτη (οποίος και στη Λάρισα ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας….) που έχει το θάρρος να πει δημόσια αυτά τα λόγια. Δυστυχώς και στο ματς με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο και στη Λάρισα η ομάδα είχε εικόνα… εκδρομικού συλλόγου. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές παίζουν μόνο για τον εαυτό τους και αυτό είναι ορατό πλέον σε όλους. Μάλιστα ορισμένες φορές ο ατομικισμός και η αγωνιστική αδιαφορία ακουμπά τα όρια του εκνευρισμού….

*** Εδώ και δυο μήνες κάθε εβδομάδα οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται στο «μεταγραφικό στόχαστρο» του ΠΟΚ (και ιδιαίτερα του «Κ») είναι παίκτες του Πανιωνίου. Ένα περίεργο πράγμα. Ούτε του ΠΑΣ Γιάννινα (που έχει αξιόλογη πορεία….), ούτε του Πλατανιά, ούτε της Ξάνθης (που έκανε μεγάλο διπλό μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας….), ούτε του Παναιτωλικού. Πως γίνεται αυτό το πράγμα; Ξαφνικά έχουμε γίνει… Μπαρτσελόνα; Εχω γράψει αρκετές φορές ότι η διοίκηση πρέπει να πάρει δραστικά μέτρα. Δεν μπορούν διάφοροι μανατζαραίοι να παίζουν παιχνίδια στη πλάτη του Ιστορικού. Τελεία και παύλα. Ξέρω ότι μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει η άποψη μου. Δικαίωμα τους όμως εγώ εδώ γράφω ότι βλέπω και κυρίως γράφω για το καλό του Ιστορικού.

*** Πάμε λοιπόν άλλη μια φορά. Ο Πανιώνιος κάνει… μάγκες τους παίκτες και όχι οι παίκτες τον Πανιώνιο. Είναι αυτό κατανοητό; Οσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι, τόσο καλύτερα θα πάει η ομάδα. Η ομάδα έχει τρία σημαντικά συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2017. Του Σιώπη, του Ρισβάνη και του Ανσαριφάριντ. Λοιπόν απλά και Πανιώνια. Τους κάνεις πρόταση. Καλή, γενναιόδωρη γιατί και οι τρεις έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία του Ιστορικού. Την δέχονται; Πολύ καλά συνεχίζουμε όμορφα και απλά. Δεν δέχονται; Φέρνουν πρόταση και πάνε στην ευχή της Παναγίας. Σήμερα. Όχι αύριο. Δεν φέρνουν πρόταση και «κάθονται» στο συμβόλαιο; Τότε η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον του συλλόγου. Οπερ σημαίνει ότι πρέπει να δοθεί χρόνος και ευκαιρία σε άλλους παίκτες.

*** Το καλοκαίρι η διοίκηση έβαλε το χέρι στη τσέπη και έφερε καλούς παίκτες, που σήμερα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας Είναι κρίμα να μην πάρουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και γιατί όχι να γίνουν βασικοί στην 11αδα του Ιστορικού. Το βασικότερο όμως είναι ότι κανένας, παίκτης, προπονητής, παράγοντας, οπαδός, δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Το ξαναλέω. Η «κυανέρυθρη» φανέλα μας κάνει όλους μάγκες. Ας μη το ξεχνάμε αυτό…

*** Και με την ευκαιρία θέλω να γράψω δυο λόγια για τον Νταβίντ Ενγκογκ. Δεν είναι δυνατόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, να βρει ρυθμός ο Γάλλος αν μπαίνει στον αγώνα για 5, 10 λεπτά. Νομίζω ότι ο κόουτς πρέπει να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, γιατί πρόκειται αναμφίβολα για έναν πολύ καλό & αξιόλογο επιθετικό που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Ιστορικό.

*** Τρένο η ομάδα μπάσκετ. 4 στα 4 και συνεχίζουμε με μοναδικό σκοπό την επιστροφή στη φυσική μας θέση, στην Α1 κατηγορία. Τι να λέμε; Δεν μας χωρά η Α2!

*** Όμορφο σαββατοκύριακο και για τα κορίτσια μας. Στο μπάσκετ μεγάλη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Ιστορικού, που επικράτησε του Αθηναϊκού με 72-64 στο κλειστό της Αρτάκης. Τα κορίτσια μας… δεν ξεχνούν! Ανετη νίκη με 3-0 σετ πήρε η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού επί του ΑΟ Παλλήνης.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια