Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Όταν δε μπορείς να νικήσεις στην έδρα σου ένα Παναθηναϊκό ευρισκόμενο σε κάκιστη κατάσταση, τότε θέλεις πολ...

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Όταν δε μπορείς να νικήσεις στην έδρα σου ένα Παναθηναϊκό ευρισκόμενο σε κάκιστη κατάσταση, τότε θέλεις πολλά καρβέλια μέχρι να γίνεις μεγάλη ομάδα! Και υπάρχει αρκετή απόσταση από την καλή αγωνιστικά έως τη μεγάλη ομάδα, έστω και για τα εγχώρια δεδομένα!

Ο Πανιώνιος είναι αγωνιστικά καλή ομάδα, όχι όμως ακόμη από τις καλύτερες στη χώρα μας. Βέβαια σαν σύλλογος είναι τεράστιος! Πώς όμως να κερδίσει ο Ιστορικός όταν ο Μασούντ θέλει να μπει με τη μπάλα στα δίχτυα; Όταν αντί να τελειώσει το παιχνίδι επέλεξε τα τσαλιμάκια; Είναι μεγάλος μπαλαδόρος ομολογουμένως, αλλά με ερασιτεχνική αντίληψη. Για αυτό δεν αγωνίστηκε και θα δυσκολευτεί πολύ ν’ αγωνιστεί μελλοντικά σε μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο. Παρά την εμπειρία του δεν έχει μάθει ακόμη ότι συμμετέχει σε ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα.

Βέβαια ένα αποτέλεσμα, σε ομαδικό άθλημα, δεν το χρεώνεται ένας μόνο ποδοσφαιριστής αλλά όλη η ομάδα, έστω και αν κάποιοι ποδοσφαιριστές αποδεικνύονται πολλές φορές μοιραίοι! Τα παραπάνω είναι προφανώς διαπιστώσεις και όχι μομφή για τον Μασούντ.

Υπάρχουν και δύο επιπλέον διαπιστώσεις: α) μεγάλο κέρδος για τον Πανιώνιο ήταν η απόδοση Σαββίδη, πολύ καλός ποδοσφαιριστή και β) Πριν την ισοφάριση του Παο ο Μπεργκ έχει κάνει φάουλ, έστω και άθελά του (δεν τον έβλεπε) στον Οικονόμου! Το τελευταίο δεν αναφέρεται για ν' αποτελέσει δικαιολογία παρά μόνον διότι ήταν γεγονός! Βέβαια που να το δώσει ο διαιτητής

Τι να γίνει όμως; Ο Πανιώνιος πρέπει να συνεχίσει για την 5αδα ή και για κάτι καλύτερο. Όμως ότι καλό καταφέρει τελικά ο Ιστορικός θα κατακτηθεί με προσπάθεια και όχι επιπολαιότητες και απερισκεψίες, που ούτε και σήμερα απεφεύχθησαν!


Δεν υπάρχουν σχόλια