Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ειδίκευση στους... δικέφαλους!

Η ομάδα πήρε μια πολύτιμη νίκη, ομολογουμένως εν μέσω δύσκολου προγράμματος και σε έναν εκ των πραγμάτων δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.  Επ...

Η ομάδα πήρε μια πολύτιμη νίκη, ομολογουμένως εν μέσω δύσκολου προγράμματος και σε έναν εκ των πραγμάτων δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Επιτέλους ο Πανιώνιος μπήκε στο ματς για να σκοράρει πρώτος και το πέτυχε (γκολ μετά από 4 στείρους αγώνες) κρύβοντας μάλιστα τη μπάλα! Πράγμα καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα, καθότι σε όσους αγώνες μέχρι τώρα έχουμε σκοράρει πρώτοι, απλά ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ!

Σίγουρα, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει (2 δοκάρια και 1 σε κενό τέρμα με τον Περέιρα). Αλλά δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει η ομάδα με τις περισσότερες ευκαιρίες (αν σκεφτούμε ειδικά την απόδοσή μας με Λάρισα, αλλά και με Βέροια) και επιτέλους ο παράγοντα ςτης τύχης χαμογέλασε στον Πανιώνιο. Φιγουράρουμε τώρα στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται μετά τη διακοπή. Προφανώς και δεν πρέπει να χαθεί η συγκέντρωση της ομάδας, καθότι υπήρχαν διαστήματα που φάνηκαν αμυντικές αδυναμίες. Επιπλέον, ακόμη πολλές ομάδες είναι βαθμολογικά περίπου στο ίδιο επίπεδο και πολύ γρήγορα μπορούμε να βρεθούμε 7οι ή 8οι.

Το σημαντικό που κρατάω από τις εμφανίσεις μας, είναι ότι σιγά σιγά αποκτούμε μια ιδιάζουσα εξειδίκευση στα παιχνίδια με τους δικέφαλους. Ο Πανιώνιος έχει χτίσει μία καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ώστε είτε θα πάρει θετικό αποτέλεσμα ή ακόμη και αν χάσει, αυτό θα γίνει δύσκολα. Φέτος, είμαστε αήτητοι μέχρι τώρα, με συγκομιδή 4 βαθμών στα 2 παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Επίσης σημαντικό από το παιχνίδι ήταν το (για μία ακόμη φορά) δυνατό παρόν του κόσμου, αλλά και το γεγονός ότι στην Αθήνα υπάρχει 1 γήπεδο που γίνονται αγώνες με παρουσία φιλάθλων και της αντίπαλης ομάδας (ειδικά φιλάθλων του ΠΑΟΚ), χωρίς να ανοίγει ρουθούνι. Φυσικά, ελάχιστες είναι οι αναφορές που γίνονται σε αυτόαπό τα παπαγαλάκια των αθλητικών εκπομπών, αλλά φαίνεται πως έχει γίνει συνείδηση στους κυανέρυθρους φίλους που πάνε στο γήπεδο, ότι είναι ανάμεσα στους ελάχιστους πρεσβευτές του ποδοσφαιρικού φιλάθλου ιδεώδους. «Λιγότεροι απέναντι σε περισσότερους» για να παραφράσω λίγο την κατακλείδα της πρόσφατης ανακοίνωσης των Πανθήρων.

Πάμε για τη διακοπή τώρα, με κάποιους από τους «μεγάλους» να ψάχνουν προπονητές και μεταγραφές και κάποιους άλλους να ευχαριστούν από μέσα τους το Λαμπρόπουλο και τους επόπτες του, που τους έσωσαν από το κάζο στη Νέα Σμύρνη...

Λουζιτανός

Δεν υπάρχουν σχόλια