Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Σημαντική η νίκη μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τ...

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ιστορικού εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι παίκτες του έκαναν αυτό που ήθελε στο γήπεδο, δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Αναλυτικά:

"Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη σίγουρα. Είναι μία σημαντική νίκη αυτή, αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με αγώνες απέναντι σε ομάδες που είναι στην κορυφή, αν εξαιρέσουμε την Λάρισα. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα, μας πείραξε η ήττα από τη Λάρισα. Ήμασταν άτυχοι, είχαμε ευκαιρίες και δεν βάλαμε γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ αλά όλη την εβδομάδα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, εξαιρετική, με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ παίζει και στην Ευρώπη. Δεν μας επηρέασε η ήττα του από την Καραμπάγκ και ήμασταν έτοιμοι. Το θέλαμε έτσι το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους και με κάποιες φάσεις να βρούμε τους διαδρόμους, που θα μας έδιναν την ευκαιρία να βάλουμε γκολ. Σίγουρα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, μας δημιούργησε προβλήματα από τις στημένες φάσεις, αλλά θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και δίκαια κερδίσαμε.

Ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες και μεγάλο ρόστερ κι αυτό φάνηκε και σήμερα. Είναι μία καλή, δουλεμένη ομάδα και ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Αυτό οφείλεται και στον Ίβιτς, που κάνει μία εξαιρετική δουλειά. Αξίζουν τη νίκη οι παίκτες μου, ήταν ένα υπέροχο βράδυ για εμάς και εύχομαι ότι καλύτερο στον ΠΑΟΚ και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου, ενώ συνέχισε:

"Στο ποδόσφαιρο όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Στη Λάρισα αν το σκορ ήταν 1-2 ή 1-3 θα λέγαμε ότι παίξαμε τρομερή μπάλα. Και τα τρία αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, πάντα έχει σημασία να κερδίζεις κι ας μην παίζεις καλά. Είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι μας πίεσε ο ΠΑΟΚ με την είσοδο του Λέοβατς στα αριστερά, που είναι ένας ποιοτικός μπας και από την άλλη υπήρχε ο Μάτος. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά, επιθετικογενή μπακ. Εκεί που είχαμε το σκορ, θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους. Για παράδειγμα οι κάθετες που πέρασαν στον Περέιρα, βγήκε εκεί η κούραση μας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια