Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε για την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, καθώς οι παίκτες του Κώστα Δήμου αντιμετωπίζουν τ...

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν έφτασε για την ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, καθώς οι παίκτες του Κώστα Δήμου αντιμετωπίζουν το ΝΟ Καλαμακίου στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το Σάββατο στις 16:00 και ο Πανιώνιος κόσμος οφείλει να έρθει στην κερκίδα για να υποστηρίξει τους «κυανέρυθρους» πολίστες. Διαιτητές είναι οι κύριοι Δαμιανάκης και Κατσώνης.

Όλοι στο στρατόπεδο του «Ιστορικού» πιστεύουν ότι η πρώτη νίκη της χρονιάς είναι κοντά, ενώ το Καλαμάκι είναι ένας αντίπαλος που έχει παρόμοιους στόχους με τον Πανιώνιο τη φετινή σεζόν. Ακόμη, ο Κώστας Δήμου και οι παίκτες του έδωσαν φιλικά μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησαν όλοι μαζί βίντεο.

Παράλληλα, από τον αρχηγό, Χρήστο Κουτσιαλή, έως τον νεαρότερο παίκτη του ρόστερ, όλοι επιθυμούν τη στήριξη του κόσμου το Σάββατο, γνωρίζοντας ότι οι «Πάνθηρες» μπορούν να ωθήσουν την ομάδα στην πρώτη της επικράτηση για τη σεζόν 2016-2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια