Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όσα είδαμε και μας άρεσαν...

***Φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε ο Πανιώνιος κόντρα στον Πανελευσινιακό, με το τελικό 5-1 να δείχνει την διαφορά δυναμικ...

***Φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, έδωσε ο Πανιώνιος κόντρα στον Πανελευσινιακό, με το τελικό 5-1 να δείχνει την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία προφανώς και ήταν εμφανής.

***Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε "ανάσες" ξεκούρασης στους Καρίμ, Σιώπη, Μπεν, ενώ πήρε την ευκαιρία του ο νεαρός Βουκελάτος και οι Κερασίδης, Σταυρόπουλος από την ομάδα Κ20.

***Ο Μάκης Βουκελάτος έπαιξε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και είχε πολύ καλή απόδοση. Έδειξε πως διαθέτει τον απαραίτητο τσαμπουκά και αγωνιστικό θράσος, ενώ έβγαλε κάποιες καλές κάθετες πάσες και φυσικά βρήκε.. δίχτυα! Όσον αφορά τους άλλους δύο, ο Σταυρόπουλος είχε καλές τοποθετήσεις στην άμυνα χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, ενώ ο Κερασίδης στα λιγότερα λεπτά που έπαιξε έδειξε πως διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση.

***Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, χωρίς αμφιβολία, ήταν ο Νταβίντς Ενγκογκ. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν μέσα στις φάσεις, είχε όρεξη και διάθεση και κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές. Έδειξε την ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι, ενώ στο τρίτο του προσωπικό γκολ πλάσαρε πολύ όμορφα, μη αφήνοντας δυνατότητα αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Όταν έγινε αλλαγή δέχτηκε ζεστό χειροκρότημα από τους φίλους του Ιστορικού.

***Στα θετικά συγκαταλέγεται και η αγωνιστική παρουσία του Σαββίδη. Ο μέσος του Πανιωνίου είχε καλή εικόνα στο δεύτερο 45λεπτο που αγωνίστηκε, δείχνοντας πως πλέον έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

***Είδαμε αγωνιζόμενο και τον Ασίς, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Μιλόγεβιτς. Ο Ουρουγουανός μέσος είχε καλή εικόνα, δείχνοντας θετικά στοιχεία. Βασικό προσόν του φάνηκε πως είναι η πάσα του. Σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις τους, με ασφάλεια και χωρίς να διακινδυνέυει να χάσει την μπάλα. Έτρεξε πολύ στην μεσαία γραμμή, καλύπτοντας χώρους. Θετικές εντυπώσεις μας άφησε.

***Από εκεί και πέρα, οι Καθάριος και Φούντας είχαν κέφια στην "επανάληψη", βοηθώντας την ομάδα να ανεβάσει ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας και πέντε τέρματα!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια