Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρίποντο με Καρίμ!

Με "χρυσό" σκορερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσμ...

Με "χρυσό" σκορερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο Ιστορικός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς μετουσίωσε σε γκολ το καλό του ξεκίνημα στο παιχνίδι, με τον Ιρανό επιθετικό να πετυχαίνο το τέρμα της νίκης στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι κυανέρυθροι με αυτή την επικράτηση έφτασαν τους 13 βαθμούς στην Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού άνηκε στον Πανιώνιο. Στο 9’ ο Μασούντ πέρασε υπέροχη κάθετη πάσα στον Καρίμ, αυτό έβαλε μπροστά του την μπάλα, όμως πριν σουτάρει απέναντι από τον Γλύκο ο Μάτος με προβολή έσωσε την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα (14’) ο Ιρανός επιθετικός δεν λάθεψε. Ο Μασούντ με μαγικό τρόπο έδωσε την μπάλα στον Μπεν, αυτός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε στον Καρίμ και ο επιθετικός του Ιστορικού με ψύχραιμο κοντινό σουτ έκανε το 1-0.


Στο 18’ λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 για τον Πανιώνιο. Ο Βλάχος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Καρίμ ξανά πήρε σωστή θέση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, έκανε και καλή κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

Η πρώτη απειλή του ΠΑΟΚ ήρθε στο 25ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Μάτος, ο Περέιρα έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γιαννιώτη.

Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, με την κυανέρυθρη άμυνα όμως να στέκεται σωστά στον αγωνιστικό χώρο, μη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γιαννιώτη.

Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στην «επανάληψη» και στο 48’ το συρτό σουτ του Καρίμ, πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γλύκου.

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ ήρθε στο επόμενο λεπτό (49’), με τον Περέιρα να κάνει του σουτ ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στη συνέχεια, με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 64’ ο ΠΑΟΚ απείλησε την εστία του Γαννιώτη, όταν ο Μάτος έκανε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (68’) οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Κουλούρης έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι κυανέρυθροι «πάγωναν» όποτε έπρεπε τον ρυθμό του αγώνα και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν. Αμυντικά ήταν σωστοί στις τοποθετήσεις τους.


Το 1-0 έμεινε έως το φινάλε με τη Νέα Σμύρνη να παίρνει... φωτιά από τους κυανέρυθρους φιλάθλους!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Τασουλής (86’ Καθάριος), Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (67’ Αντωνιάδης), Καρίμ (80’ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκες), Μαλεζάς (68’ Λέοβατς), Περέιρα, Κρέσπο, Κουλούρης (80’ Αθανασιάδης), Μυστακίδης, Σακχόφ, Τζαβέλλας, Κάνιας

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια