Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοιτάει Βιγιάτσκι

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Πατσατζόγλου είναι πολύ πιθανό να "αναγκάσει" τους ανθρώπους του Πανιωνίου να προχωρήσουν σε...

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Πατσατζόγλου είναι πολύ πιθανό να "αναγκάσει" τους ανθρώπους του Πανιωνίου να προχωρήσουν σε μία μεταγραφική κίνηση για το κέντρο της άμυνας.

Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη "ρίξει' το βλέμμα τους στην ποδοσφαιρική "αγορά" και όπως φαίνεται μία περίπτωση που έχουν ξεχωρήσει είναι αυτή του Εμίλ Βιγιάτσκι.

Πρόκειται για Βούλγαρο στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Σόφιας και στον Πανιώνιο ήδη έχουν σχηματίσει καλή άποψη για τις δυνατότητες τους.

Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί το 1990, αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και έχει ύψος 1.90. Το 2013-2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα στη δεύτερη κατηγορία με την Μπάρεκ Ντούπνιτσα και την επομένη σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία, έχοντας θέση βασικού (έπαιξε σε 26 παιχνίδια). 

Επόμενοι ποδοσφαιρικοί του σταθμοί ήταν Πιριν και η Λοκομοτίβ Σόφιας (όπου αγωνίζεται ακόμα).

Στο φετινό πρωτάθλημα είναι βασικός στην ομάδα του, ενώ τα δυνατά του στοιχεία είναι το "ψηλό" παιχνίδι και η δυναμική του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως -σύμφωνα με πληροφορίες- στον Πανιώνιο εξετάζουν έναν ακόμη παίκτη από την Λοκομοτίβ Μόσχας, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια