Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παντού νίκες...

Με επιτυχίες συνέχισαν τα τμήματα των Ακαδημιών του μπασκετικού Πανιωνίου. Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου: "Τρένο με ισχυρά ...

Με επιτυχίες συνέχισαν τα τμήματα των Ακαδημιών του μπασκετικού Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

"Τρένο με ισχυρά βαγόνια, αποδείχτηκε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Τα παιδιά έδωσαν μαθήματα αγωνιστικότητας και χαρακτήρα αφού ξεδίπλωσαν με σοβαρότητα το ταλέντο τους , φτάνοντας σε τεράστιες νίκες σε αναμετρήσεις που κανονικά χαρακτηρίζονται ντέρμπι.

Έτσι μεταξύ άλλων το παμπαιδικό μας τμήμα επικράτησε του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 65-41 για το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ ενώ για το ίδιο Πρωτάθλημα το τμήμα ΜΙΝΙ κέρδισε τον Ίκαρο Καλλιθέας με σκορ 65-17.

Επίσης το τμήμα (2003) σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για το τουρνουά "MOTION- YOUTH ELITE TOURNAMENT" επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 56-46.

Τέλος συνεπείς με τις επιτυχίες αποδείχτηκαν και τα κορίτσια μας φέρνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι κορασίδες συνέτριψαν τον Ατρόμητο με 60-27 καθώς και το τμήμα 2002-2004 κέρδισε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό με σκορ 38-53.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα.

Εν τω μεταξύ η μεγάλη προσπάθεια για τα Πρωταθλήματα του Παιδικού και του Εφηβικού της ΕΣΚΑΝΑ συνεχίζεται με τις αυριανές αναμετρήσεις απέναντι στο Μύλωνα , αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Α.ΒΑΡΙΚΑΣ και ΩΡΑ: 20:15 & 21:45.

Καλή επιτυχία".

Δεν υπάρχουν σχόλια