Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χάνει» Πατσατζόγλου!

Μεγάλος άτυχος ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μ...

Μεγάλος άτυχος ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες!

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Φυλής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου την Τετάρτη (16//1). Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τραυματίστηκε ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Ο αμυντικός του Ιστορικού αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις υπό την επίβλεψη του γιατρού κ. Χρήστου Δάρα. Η μαγνητική έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και θα π΄ρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η επέμβαση θα γίνει από τον γιατρό κ. Χρήστο Δάρα την Πέμπτη το πρωί ενώ το διάστημα της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε έξι μήνες.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης, ενώ για μια ακόμα ημέρα απουσίαζαν οι διεθνείς Μπεν, Ανσαριφάρντ και Σοτζέι. Γκιοατά και Ολαϊτάν συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια