Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρώτη συμμετοχή για Οικονομίδη με την Εθνική!

Το... εθνικό του ντεμπούτο έκανε ο Γιάννης Οικονομίδης του Πανιωνίου με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο νεαρός πο...

Το... εθνικό του ντεμπούτο έκανε ο Γιάννης Οικονομίδης του Πανιωνίου με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Κ20 του συλλόγου, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Γιάννη Γκούμα στην U19 της Εθνικής και μάλιστα στο παιχνίδι με την Ουαλία πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την "γαλανόλευκη".

Οι Οικονομίδης αποτελεί παιδί του Πανιωνίου, φέτος δείχνει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο με την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη και φαίνεται πως΄εχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Όσον αφορά τον αγώνα της Εθνικής, τα παιδιά της U19 επικράτησαν εκτός έδρας με 1-0 της Ουαλίας και ξεκίνσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους για τα προκριματικά του EURO 2017.

Το σκορ για την Ελλάδα άνοιξε οι Μίγγος στο 59΄, ενώ με ασίστ του ίδιου παίκτη ο Νικολάου διαμόρφωσε στο 78΄ το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Λουξεμβούργο το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90΄ Παυλίδης), Σταθόπουλος (69΄ Σαμπανίδης), Βρουσάι (78΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια