Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανά στις... επάλξεις!

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και ουσιαστικά τέθηκε ξανά στη διάθεση του Βλάντ...

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα και ουσιαστικά τέθηκε ξανά στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος του Ιστορικού πήρε εξιτήριο την Δευτέρα από το νοσοκομείο, καθώς ξεπέρασε την ιογενή γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και του στέρησε την συμμετοχή του από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια από τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος βέβαια θα κάνει και το απαραίτητο ροτέισον στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Κισσαμικό.

Η αποστολή του Πανιωνίου θα αναχωρήσει την Τρίτη για τα Χανιά και για να αποφύγει τις περιττές μετακινήσεις θα επιστρέψει το Σάββατο, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στον Πανιώνιο είναι "σκασμένοι" από τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟ, ωστόσο υπάρχει και ικανοποίηση για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.

Τέλος, ο Παναθηνϊκός κατέβαλε κάποια χρήματα -που χρωστάει στον Πανιώνιο- για την μεταγραφή του Μπουμάλ. Βέβαια, το ποσό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ωστόσο στους κυανέρυθρους υπάρχει μία σχετική ικανοποίηση για το ξεκίνημα της αποπληρωμής της οφειλής από πλευράς "πρασίνων".


Δεν υπάρχουν σχόλια