Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η καταρχήν συμφωνία για Σιώπη και Ολυμπιακό!

Τον... δρόμο προς τον Πειραία φαίνεται πως θα πάρει ξανά ο Μανώλης Σιώπης το ερχόμενο Καλοκαίρι. Το "deal του Πανιωνίου με τον ΟΣΦΠ...

Τον... δρόμο προς τον Πειραία φαίνεται πως θα πάρει ξανά ο Μανώλης Σιώπης το ερχόμενο Καλοκαίρι. Το "deal του Πανιωνίου με τον ΟΣΦΠ και τον παίκτη.

Σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό και τον Μανώλη Σιώπη ήρθε ο Πανιώνιος, για την "μετακόμηση" του παίκτη στον Πειραιά το ερχόμενο Καλοκαίρι.

Να πάρουμε τα πράγματα,όμως, από την αρχή.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Σιώπη με τον Ιστορικό ολοκληρώνεται το Καλοκαίρι (2017), με τον ίδιο τον παίκτη να έχει τονίσει πως αν φύγει από τη Νέα Σμύρνη θα ήθελε να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Πανιώνιος.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους κυανέρυθρους και το Καλοκαίρι θα παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή -και όχι ως ελεύθερος- στον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος από αυτή την μεταγραφή θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ.

Αυτή είναι η καταρχήν συμφωνία που έχει επέλθει ανάμεσα στους ανθρώπους του Ιστορικού, τον Ολυμπιακό και τον Σιώπη.

Άλλωστε, πρέπει να σημειωθεί, πως ο ΟΣΦΠ είχες βάλει όρο στον Πανιώνιο, όταν του είχε παραχωρήσει τον παίκτη, πως θα έχει τον πρώτο λόγο αν ήθελε να τον αποκτήσει ξανά. Όπως δηλαδή και έγινε!

Αν λοιπόν εξελιχθούν έτσι τα πράγματα και δεν άλλαξει κάτι, τότε θα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την διοίκηση του Πανιωνίου, καθώς δεν θα χάσει τον παίκτη χωρίς οικονομικό αντάλαγμα, αφού μην ξεχνάμε πως ο Σιώπης θα μπορούσε από τον Ιανουάριου να έρθει σε συμφωνία με όποια ομάδα ήθελε και να έφευγε... τζάμπα από τη Νέα Σμύρνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια