Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο νόμος του ποδοσφαίρου...

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Κ20 του Πανιωνίου στάθηκε άτυχη καθώς γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την αντίστοιχη του ΠΑΟ. ...

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η Κ20 του Πανιωνίου στάθηκε άτυχη καθώς γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την αντίστοιχη του ΠΑΟ.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια υπεροχή και η ομάδα του Κοροπούλη προσπαθούσε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, ο ΠΑΟ προηγήθηκε στο 35' με κεφαλιά του Μαυρομμάτη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο β' ημίχρονο όμως ο Πανιώνιος εμφανίστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο. Πίεσε ψηλά, έβγαλε πάθος και ψυχή στο γήπεδο και ισοφάρισε με τον Αντωνακόπουλο στο 65'.

Στη συνέχεια έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τον Οικονομίδη στο 70' να αστοχεί από τα 5 μέτρα σε πλασέ, ενώ μετά από δυο λεπτά ο Αντωνακόπουλος πλάσαρε άουτ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, αφού μετά από καραμπόλα μεταξύ αμυντικών η μπάλα στρώθηκε στον Δημήτρουλα και ο τελευταίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Τελευταία μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις και ενώ ο Ιστορικός έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Γκίνη, ο Αντωνακόπουλος δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ την έξοχη ασίστ του κορυφαίου του γηπέδου, Γλυνού.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος (75' Μπέτσας), Σταμίρης (65' Χελάς), Μητσιογιάννης, Σταυρόπουλος, Γκίνης, Βουκελάτος, Παπανικολάου (56' Κερασίδης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης, Γλυνός,

ΠΑΟ: Χαλκίδης, Βαλμάς, Σερβιλάκης, Ζερβόπουλος, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης (72' Μίγγος), Κουντουριώτης (66' Πίσπας), Αγγελόπουλος, Δημήτρουλας(83' Παπανικολάου), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια