Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα το Πόλο στη Γλυφάδα

Μόνο σε ένα οκτάλεπτο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλό της η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, η οποία ηττήθηκε από τον ΑΝΟΓ στη Γλυφά...

Μόνο σε ένα οκτάλεπτο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλό της η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου, η οποία ηττήθηκε από τον ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα με σκορ 10-8.

Το δεύτερο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα, παρότι οι παίκτες του Κώστα Δήμου προσπάθησαν να μειώσουν τη διαφορά και στο τέλος το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι μέχρι τέλους.

Ο Πανιώνος μετρά μια νίκη σε τέσσερις αγώνες και πρώτος σκόρερ στο σημερινό παιχνίδι για τον «Ιστορικό» αναδείχθηκε ο νεαρός αριστερόχειρας, Σπύρος Γαβαλάς.

Οκτάλεπτα: 2-2, 5-2, 1-1, 2-3.

ΑΝΟΓ: Γαβαλάς, Τζελάτης, Φωτόπουλος, Παπανικολάου, Αγγελίδης, Παπαναστασίου 4, Παπούκας, Αλεξίου, Κατσαούνης 2, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 1, Μαντής, Γιαννόπουλος 2, Καναβός.

Πανιώνιος: Πρωτονοτάριος, Καρακάσης 2, Μαργουνάκης, Κουτσιαλής, Μαζοκοπάκης, Κουλιεράκης 1, Θεοδόσης 1, Πανταζόπουλος, Γαβαλάς Σ. 3, Σταυρόπουλος 1, Βέκκος, Ποταμιάνος, Σιάχος, Δημακόπουλος, Γαβαλάς Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια