Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Αυτό είναι Πανιώνιος...»

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ποδοσφαιρική ομάδα έστειλαν, μέσω της σελίδας τους στο facebook, οι Πάνθηρες. Πάραλληλα, οι οργανωμέν...

Το δικό τους μήνυμα στήριξης στην ποδοσφαιρική ομάδα έστειλαν, μέσω της σελίδας τους στο facebook, οι Πάνθηρες.

Πάραλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού αναφέρουν τι σημαίνει για τους ίδιους ο Πανιώνιος, ενώ τονίζουν χαρακτηριστικά πως όσοι θέλουν να δουν την "τέλεια μπάλα" μπορούν να κάτσουν να δουν... "ΟΤΕ ΤV"!

Αναλυτικά:

"Για όσους είναι ΠΓΣΣ, για όσους δεν έγιναν πρόβατα με γυαλιά ηλίου, για όσους η αγάπη ΞΕΠΕΡΝΑ την γκρίνια, την κυριακη θα είμαστε στο πλευρό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Υπάρχουν πάντα απόψεις, πάντα λογικές, αλλά τα αγωνιστικά αποτελέσματα μας αφήνουν πάντα ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ μπροστά στην μαγεία του να δούμε την κυανερυθρη φανέλα στο γήπεδο. Αν ο Μασούντ την παιδευεί ή ο Αντωνιάδης δίνει λάθος πάσες.... ΕΜΕΙΣ θα είμαστε εκεί για να τους στηρίξουμε. Οπως κάναμε και στην Β Εθνική, και στα μπαράζ, και στις δύσκολες παραμονές, που η μπάλα παιζόταν με φυσοκάλαμο..Αν κάποιος θέλει να δει την τέλεια μπάλα και δεν μπορεί να βλέπει κατι ανάλογο τοτε ας δει ΟΤΕ ΤV.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι αγωνιστικό αποτέλεσμα. Είναι μια αρρώστια που την αποκτάς και σε συνοδεύει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Περισσότερες πίκρες, δυνατές χαρές, μια παιδική αγάπη, μια αγιατρευτη σύνηθεια, πίστη στο δύσκολο, λιγότεροι εναντίον περισσότερων".

14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1890".

1 σχόλιο