Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πεντάρα» με χατ-τρικ Ενγκόγκ!

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ιστορικός στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανελευσινιακό, όπου επικράτησε με 5-1. «Φωτιά» ο...

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ιστορικός στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανελευσινιακό, όπου επικράτησε με 5-1. «Φωτιά» ο Ενγκόκ πέτυχε χατ-τρικ!

Την ευκαιρία να κρατήσει τους παίκτες του σε αγωνιστικό ρυθμό είχε το Σάββατο (19/11) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής του Πανιωνίου, στο εντός έδρας προπονητικό δίτερμα κόντρα στον σύλλογο της Ελευσίνας, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, ενώ έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από ποδοσφαιριστές που έως τώρα δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθροι είχαν την απόλυτη κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μασούρας, Οικονόμου και Βουκελάτος είχαν κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες, χωρίς ωστόσο να «καρποφορήσουν» οι προσπάθειες τους.

Στην «επανάληψη» η ομάδα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές και κατάφερε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων και να φτάσει στην επίτευξη πέντε τερμάτων.

Η αρχή έγινε στο 53’, όπου ο Ενγκόγκ με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Πανελευσινιακού, για το 1-0 του Πανιωνίου.

Πέντε λεπτά αργότερα ξανά ο Γάλλος σεντερ φορ του Ιστορικού χρίστηκε σκόρερ, όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των Βουκελάτου, Καθάριου και Αργυρόπουλου, ο Ενγκόγκ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 61’ ο Ενγκόγκ ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής, καθώς κέρδισε πέναλτι. Ο Φούντας ανέλαβε να το εκτελέσει και με εύστοχο πλασέ στην δεξιά γωνία της εστίας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Τέσσερα λεπτά μετά, στο 65’, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού έδωσε αέρα τεσσάρων τερμάτων στον Πανιώνιο. Ο Ενγκόγκ με εξαιρετικό πλασέ, λίγο μέσα από την περιοχή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και «έγραψε» το 4-0.

Το πέμπτο γκολ για την ομάδα του Μιλόγεβιτς πέτυχε ο νεαρός Βουκελάτος. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, υπογράφοντας έτσι με ένα τέρμα την πολύ καλή του εμφάνιση.

Η ομάδα της Ελευσίνας κατάφερε λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, στο 89’, να μειώσει το σκορ σε 5-1, με σκόρερ τον Δημόπουλο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός Ασίς, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Μιλόγεβιτς, αγωνίστηκε για 66 λεπτά και είχε αρκετά καλή εικόνα. Σωστές μεταβιβάσεις, πολύ τρέξιμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σε γενικές γραμμές άφησε καλές εντυπώσεις σε τεχνικό τιμ και φιλάθλους.

Επίσης, εκτός από τον Βουκελάτο που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, χρόνο συμμετοχής πήραν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Σταυρόπουλος, Κερασίδης, οι οποίοι πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν με την Κ20 του Ιστορικού.

Πανιώνιος: Θεοδωρόπουλος (46’ Βοσνιάδης) , Τασουλής (66’ Πινιώτης), Μασούρας (46’ Φούντας), Οικονόμου (Αντωνιάδης), Ρισβάνης (46’ Σταυρόπουλος), Ενγκόγκ (66’ Κερασίδης), Ασίς (66’ Κρητικός), Βουκελάτος, Κόρμπος (46’ Σαββίδης), Μασούντ (46’ Καθάριος), Βλάχος (46’ Αργυρόπουλος).

Πανελευσινιακός (Θ. Δημόπουλος): Γκόμεζ, Αρβανίτης, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Σιλιγαρδάκης, Καμπούρης, Κορομηλάς, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης, Κωστόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Στεργιώτης (70' Αγριμάκης), Ρόκας, Γραικός, Παλαιολόγος, Δημόπουλος, Ζέλιος, Μουντοκαλάκης, Ιορδανίδης, Τσούπρος, Μπρέμπος.



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια