Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τασουλής: «Ανάμικτα τα συναισθήματα»

Ανάμικτα συναισθήματα αφήνει το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Χρήστο Τασουλή. Ο αριστερός μπακ του Ιστο...

Ανάμικτα συναισθήματα αφήνει το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Χρήστο Τασουλή.

Ο αριστερός μπακ του Ιστορικού τόνισε πως ναι μεν ο Ιστορικός θα μπορούσε να έχει κερδίσει ακόμα και άνετα τον αγώνα, ωστόσο και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην μικτή ζώνη:

Για τα συναισθήματα της ισοπαλίας: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Έτσι όπως πήγε ο αγώνας θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει άνετα. Στο τέλος όμως με ένα λάθος, με μία κακή συγκέντρωση, δεχτήκαμε το γκολ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πάντως και το 1-1 δεν είναι κακό αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε απογοητευμένοι».

Για το αν είναι καθοριστική η φάση που χάνει την ευκαιρία ο Μασούντ: «Καθοριστική είναι η κάθε φάση. Θα μπορούσε να είχαμε σκοράρει και πριν την φάση του Μασούντ. Ο Μασούντ είναι πολύ καλός παίκτης, είναι αυτός που δημιουργεί, το έκανε και σήμερα σε πολλές περιπτώσεις και είναι αυτός που μπορεί να κάνει και το λάθος. Έτσι είναι».

Για την απουσία του Σιώπη: «Ο Σιώπης είναι μία μορφή στην ομάδα που σου δίνει ψυχολογία και σου δίνει πολλά μέσα στο γήπεδο. Στο ποδόσφαιρο όμως ουδείς αναντικατάστατος. Ο Σαββίδης έπαιξε σήμερα και ήταν κατά τη γνώμη μου από τους κορυφαίους».

Για την αφιέρωση τον Πατσατζόγλου: «Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να αφιερώσουμε ένα γκολ στον Πατσατζόγλου. Είναι μία δύσκολη στιγμή αυτή για κάθε ποδοσφαιριστή και εμείς θέλαμε να του αφιερώσουμε ότι θα είχαμε πετύχει στο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια