Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλαίμαχοι: Το φιλικό παιχνίδι στο Αιγάλεω

Φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έδωσε οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους το Αιγάλεω (σύνδεσμος «ΣΥ...

Φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έδωσε οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου με τους αντίστοιχους το Αιγάλεω (σύνδεσμος «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.») στο δημοτικό γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Σκόπος ήταν η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Αιγάλεω.

Το παιχνίδι, διάρκειας 35 λεπτών ανά ημίχρονο, ξεκίνησε με μοιρασμένη υπεροχή και ένα δοκάρι σε προσπάθεια του Ναλιτζή. Το σκορ άνοιξε υπέρ του Αιγάλεω σε μια άτυχη στιγμή για τον Πανιώνιο (αυτογκόλ), αλλά γρήγορα ο Μπουγάς ισοφάρισε (1-1). Ακολούθησαν δυο γκολ του Ζαμπέτα (το δεύτερο με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Χλωρός) τα οποία ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 υπέρ των γηπεδούχων. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια βολίδα του Μπουγά που απέκρουσε υπέροχα ο Λαλιώτης για να βρει η μπάλα εν-συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

Μετά τη σύντομη ανάπαυλα έγιναν πολλές αλλαγές και στον αγωνιστικό χώρο για το β’ ημίχρονο πέρασαν οι Γιάννης Φακής, Γιάννης Δημητρίου, Ντασιακλής, Σταμ. Αγγελόπουλος, Λαμπαδινός, Χαρ. Χάιτας, Χρ. Παπαδόπουλος εκ μέρους των «κυανέρυθρων». Ο αγώνας συνεχίσθηκε στο ίδιο μοτίβο, με τον Προβατά να σκοράρει από κοντά ύστερα από πάσα του Χλωρού (4-1) και το Μπάμπη Χάιτα να μειώνει σε 4-2 με ισχυρό σουτ από 45 μέτρα, που ήταν και το τελικό σκορ.

Πριν την έναρξη της φιλικής συνάντησης οι βετεράνοι του Αιγάλεω τίμησαν τη μνήμη του τερματοφύλακα του συλλόγου Χρήστου Αντύπα (την πλακέτα παρέλαβε ο γιος του Τάκης, από τα χέρια του Τάκη Μαρκόπουλου) παρουσία όλων των μελών της οικογενείας του εκλιπόντος.

Επίσης, από κοινού οι δυο σύνδεσμοι παλαιμάχων (δια χειρός του προέδρου Τάκη Κατσικογιάννη απ’ το Αιγάλεω και του γενικού γραμματέα Δημήτρη Χριστοδούλου απ’ τον Πανιώνιο) βράβευσαν το δημοσιογράφο Γιώργο Ζουρίδη για την πολύχρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη, τιμήθηκε και ο Όμιλος Σκλαβενίτη για την αρωγή του στις δραστηριότητες των βετεράνων του Αιγάλεω.

Οι αρχικές ενδεκάδες

Αιγάλεω: Λαλιώτης, Βασιλειάδης, Τάσσης, Τσιάκας, Προβατάς, Συνοδινός, Δημ. Τσιαμπουρής, Κατσικογιάννης, Γ. Κωνσταντόπουλος, Χλωρός, Ζαμπέτας.

Πανιώνιος (προπονητής Ιωάννης Βλάχος): Μανίκας, Μπέλλος, Ραγκούσης, Κουτρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Μπουγάς, Σαϊπάς, Στελ. Χασιώτης, Ζυγούρης, Ναλιτζής, Τσουκλείδης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκ μέρους του δήμου Αιγάλεω ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας Στέλιος Βασιλειάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπέσης.

Το «παρών» έδωσαν δίχως να αγωνιστούν οι βετεράνοι παίκτες των δυο ομάδων Τάκης
Μαρκόπουλος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Τάκης Τσαλαμάγκας, Δημήτρης Πηγαδίτης, Γιάννης Νταγκίνης, Τάκης Μανδραφλής, Σπύρος Λαγκαδίτης, Σπύρος Σπαθάρος, Νόνι Λίμα, Κωνσταντίνος Σαλασίδης, ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου, οι παλαίμαχοι Πέτρος Ζερβουδάκης, Δημήτρης Τσιρίδης, Απόστολος Γαβαλάς, Παναγιώτης Χατζηπολυχρόνης, οι αθλητικογράφοι Σωτήρης Παπαϊωάννου και Κώστας Αλεξόπουλος, ο Ποθητός Μενδρινός, ο Διονύσης Τροβάς, ο μικρός γιος του Δημ. Ναλιτζή, Γιώργος και αρκετοί ακόμη φίλαθλοι.

Μετά τον αγώνα ο «ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.» δεξιώθηκε τους φιλοξενούμενους στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Πηγή είδησης: "athlometro"

Δεν υπάρχουν σχόλια