Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χειρουργήθηκε ο Πατσατζόγλου

Την Δευτέρα (21/11) πέρασε την... πόρτα του χειρουργείου ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Την Τετάρτη παίρνει εξιτήριο, θα επιστρέψει στην "δ...

Την Δευτέρα (21/11) πέρασε την... πόρτα του χειρουργείου ο Βασίλης Πατσατζόγλου. Την Τετάρτη παίρνει εξιτήριο, θα επιστρέψει στην "δράση" σε έξι μήνες!

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Ο Βασίλης Πατσατζόγλου, υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο γόνατό του.

Ο δυναμικός αμυντικός, χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Συγκεκριμένα του έγινε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού.

Ο Βασίλης Πατσατζόγλου αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη, ενώ η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Στο μεταξύ, με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ξεκίνησε η εβδομάδα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι συνεργάτες του, είχαν ετοιμάσει πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη στις 11:00 στο στάδιο της Νέας Σμύρνης."

Δεν υπάρχουν σχόλια