Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις ο Πανιώνιος»

Για την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ιστορικό μίλησε ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο έμπειρος προπονητής είπε- με...

Για την αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Ιστορικό μίλησε ο προπονητής του Κισσαμικού, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Ο έμπειρος προπονητής είπε- μεταξύ άλλων- πως ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα στο ρόστερ του και χαίρεσαι να τη βλέπεις.

«Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι σε μία ιστορική ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις να παίζει ποδόσφαιρο, έχει ποιότητα στο ρόστερ του και ταχύτητα στην επίθεση. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στόχος μας είναι να πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι», ήταν αναλυτικά τα λόγια του.

Από την μεριά του ο επιθετικός του Κισσαμικού, Βασίλης Μάντζης, τόνισε:

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να αλλάξουμε την ψυχολογία μας μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Έχουμε στόχους στη διοργάνωση μετά τη νίκη που κάναμε στην πρεμιέρα στις Σέρρες και πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε! Είναι ένα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία της ομάδας και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την αποστολή του Κισσαμικού, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είναι η εξής:

Πολίτης, Γκέκας, Τσερκέζος, Καβράκης, Παντελάκης, Σταθάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Γκούμας, Μάριο Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα, Θέος, Κίκε, Βλάχος, Λουβιτάκης, Μάντζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια