Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ήθελα να αφιερώσω στον Πατσατζόγλου τη νίκη»

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός επιθετικός, μίλησε στην κάμερα τη...

Στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός, μίλησε στην κάμερα της Nova, και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟ όσο και στους Μασούντ, Πατσατζόγλου.

Αναλυτικά μίλησε για…

Το παιχνίδι και την ισοπαλία: «Πρώτα απ όλα θέλω να συγχαρώ τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο για να μας στηρίξει σε αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι διαρκεί 95’-96’ λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε και άλλα γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως και στις καθυστερήσεις χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας και ισοφαριστήκαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατάμε τον βαθμό και την εμφάνιση και κοιτάμε τη συνέχεια».

Για την χαμένη ευκαιρία του Μασουντ πριν το γκολ του Βιγιαφάνες: «Ο Μασούντ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε κάποια παιχνίδια μπορεί να κάνει την διαφορά και να σκοράρει, σε κάποια άλλα μπορεί να χάσει τις ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν ήταν τόσο τυχερός σε αυτό το ματς».

Για την αφιέρωση στον Πατσατζόγλου: «Όταν βρισκόμουν την προηγούμενη εβδομάδα με την Εθνική μου ομάδα έμαθα τα δυσάρεστα νέα για τον τραυματισμό του Πατσατζόγλου. Ήθελα να βοηθήσω με τον τρόπο μου τον «Πάτσα», να τον στηρίξω σε αυτή την δύσκολη στιγμή της καριέρας του, γι’ αυτό του αφιέρωσα το γκολ και μακάρι να του αφιέρωνα και τη νίκη».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια