Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παραμένουμε απλήρωτοι»

Οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι την περασμένη σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ, ανεβάζοντας τον Ιστορικό σ...

Οι παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι την περασμένη σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ, ανεβάζοντας τον Ιστορικό στην Α2, εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας πως παραμένουν απλήρωτοι δύο μήνες από την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Ύστερα από 4 μήνες υπομονής και σεβόμενοι την καινούργια προσπάθεια του Ιστορικού Πανιωνίου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας μιας και είναι ο μόνος που από ήταν κοντά μας ανιδιοτελώς ότι παραμένουμε απλήρωτοι 2 μήνεςαπό την προηγούμενη διοίκηση και χωρίς να έχουμε καμία εικόνα στο πότε θα εξοφληθούμε.

Είναι άδικο για τους κόπους μας και για την προσπάθεια που κάναμε ώστε να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει.

Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα σας γιατί όπως εσείς θέλετε να πληρώνεστε όταν εργάζεστε έτσι και εμείς απαιτούμε το ίδιο από εσάς. Το αν θα κριθούμε από την ανακοίνωση αυτή είναι το λιγότερο που μας νοιάζει γιατί είμαστε πρωταθλητές. Η υπομονή μας τελείωσε.

Οι παίκτες του Ιστορικού που αγωνίστηκε στη Β Εθνική“.

Δεν υπάρχουν σχόλια