Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όπου παίζει Πανιώνιος...

Όλοι οι αγώνες των ομάδων του Πανιωνίου το Σάββατο (19/11).  Μέρα με αναμετρήσεις κρίσιμες, σε μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών και......

Όλοι οι αγώνες των ομάδων του Πανιωνίου το Σάββατο (19/11). 

Μέρα με αναμετρήσεις κρίσιμες, σε μπάσκετ ανδρών και βόλεϊ γυναικών και... σκληρές σε βόλεϊ ανδρών και πόλο.

Το πόλο ξεκινάει τη μέρα παίζοντας στη Γλυφάδα (16.30), που έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Πανιώνιο αλλά δείχνει φέτος δυνατή. Ένα θετικό αποτέλεσμα  ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τον Ιστορικό στο θέμα παραμονής στην Α1 που είναι ο φετινός στόχος.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει το μπάσκετ ανδρών (17.00) που πηγαίνει στη Λάρισα για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα θέλει μια νίκη ακόμα, μετά τον Ηρακλή, για να κάνει το "7x7" και να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο στην πρώτη θέση της Α2.

Στις 20.00 είναι η σειρά του βόλεϊ. Οι άνδρες πάνε για δεύτερο σερί αγώνα εκτός, αυτή τη φορά με Εθνικό Πειραιώς. Στη 1η αγωνιστική πήρε το βαθμό στη Ρόδο (είχε χάσει 3-2) και τώρα πάει να πάρει ο,τι μπορεί (γιατί μπορεί) και από τον αγώνα αυτό.

Τα κορίτσια του βόλεϊ, παίζουν εκτός με τον Ηλυσιακό και μετά από το ιδανικό "6x6" ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα της Α2, έχει έρθει η ώρα για τα... βαθιά. Είναι πιθανόν το δυσκολότερο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και σίγουρα θα έχει πολύ μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Τέλος, θυμίζουμε πως αγωνιστική δράση για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αυτό το Σ/Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια