Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Από το πρωί της Τετάρτης (02/11) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ (06/11) 1...

Από το πρωί της Τετάρτης (02/11) ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ιστορικού με τον ΠΑΟΚ (06/11) 17:15.

Όπως ενημέρωσε η κυανέρυθρη ΠΑΕ, το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Τετάρτη μέχρι και τις 20:00. Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο θα λειτουργήσει στο ίδιο ωράριο, από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Παράλληλα όμως, πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου).

Την Κυριακή ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια, τόσο του Αγίου Ανδρέα, όσο και της Σοφούλη, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι υποχρεωτική η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί μια ακόμα μεγάλη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. ΟΛΟΙ μας προστατεύουμε την έδρα μας και βοηθάμε την ομάδα μας να φτάσει σε μια ακόμα επιτυχία, με κόσμιο τρόπο και μέσα σε αθλητικό πλαίσιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια