Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Την... πάτησε στο 93'!

Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 71’ με τον  Καρίμ, στο 84’ εί...

Μέσα από τα χέρια του έχασε τη νίκη ο Ιστορικός κόντρα στον ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 71’ με τον  Καρίμ, στο 84’ είχε δοκάρι με τον Ενγκόγκ, όμως στο 93' ο Βιγιαφάνες σκόραρε και χάρισε από το... πουθενά την ισοπαλία στην ομάδα του.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε τις καλές στιγμές στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση.

Οι κυανέρυθροι έχασαν ευκαιρίες για να καθαρίσουν νωρίτερα το ματς, δεν τα κατάφεραν και έτσι ο Βιγιαφάνες στο 93' ισοφάρισε το γκολ του Καρίμ, με τον νόμο του ποδοσφαίρου να παίρνει "σάρκα και οστά" σε ένα ακόμη ματς.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι παίχτηκε -κυρίως- στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να λείπουν οι φάσεις.

Μετά το 13ο λεπτό ο Ιστορικός πάτησε «γκάζι» και πίεσε για περίπου 4 λεπτά τον αντίπαλο του, κερδίζοντας δύο μαζεμένα κόρνερ. Οι ενέργειες όμως των Μασούντ και Καρίμ δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 17’, σε μία αντεπίθεση ο ΠΑΟ προσπάθησε να απειλήσει, με το μακρινό σουτ του Ουακάσο να περνάει άουτ.

Στο 20’ οι κυανέρυθροι έκλεψαν την μπάλα, βγήκαν όμορφα στην επίθεση, με τον Μασούντ να έχει τον χώρο για το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων.

Τρία λεπτά μετά ξανά ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Mασούντ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε όμορφα την μπάλα, όμως οι Μασούρας και Μπεν δεν κατάφεραν από πολύ κοντά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29’ η ομάδα του Μιλόγεβιτς κέρδισε ένα κόρνερ, με τον Μπεν να το εκτελεί, η μπάλα πέρασε από όλους και από τον τερματοφύλακα, όμως κανείς παίκτης του Πανιωνίου δεν βρέθηκε στο σωστό σημείο να την σπρώξει προς την κενή εστία.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 35’, χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ιστορικού. Ο Μασούντ με ωραίο φάουλ βρήκε στο δεύτερο δοκάρι μόνο του τον Οικονόμου, όμως ο Βλαχοδήμος με δυσκολία έδιωξε την κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού του Πανιωνίου.

Τα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» βρήκαν τον Πανιώνιο να μπαίνει ξανά με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας τον έλεγχο του ματς.

Η πρώτη υποψία ευκαιρίας, όμως, άνηκε στον ΠΑΟ. Στο 56’ ο Ρέις μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε και το σουτ, με τον Γιαννιώτη να είναι στην σωστή θέση, μπλοκάροντας την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έγιναν εκ νέου απειλητικοί. Ο Ουακάσο έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με τον Μπεργκ να κάνει την κοντινή προβολή, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 63’ ήρθε η απάντηση του Πανιωνίου, με μία μεγάλη ευκαιρία. Ο Καρίμ άφησε την μπάλα στον Μασούντ, με τον Ιρανό μέσο να κάνει την προσποίηση και το σουτ, όμως ο Βλαχοδήμος πολύ δύσκολα έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Η ομάδατου Μιλόγεβιτς συνέχισε να πιέζει και στο 69’ κατέφερε να σκοράρει με κοντινό πλασέ του Μπεν, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, ο Βιγιαφάνες έκανε ένα καλό μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 71’ ήρθε η ώρα να καρποφορήσουν οι προσπάθειες του Ιστορικού. Ο Μασούντ με υπέροχη κάθετη πάσα έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καρίμ, αυτός απέφυγε τον Βλαχοδήμο και με ψύχραιμο γκολ άνοιξε το σκορ και έβαλε «φωτιά» στη Νέα Σμύρνη!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Καρίμ και ου συμπαίκτες του αφιέρωσαν το γκολ στον άτυχο Βασίλη Πατσατζόγλου.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς δεν πάτησε… φρένο και στο 76’ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως αν και βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα του ΠΑΟ.

Δύο λεπτά αργότερα και ενώ ο ρυθμός του αγώνα είχε ανέβει κατακόρυφα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι. Ο Βιγιαφάνες σχεδόν εξ’ επαφής έκανε το πλασέ, όμως ο Γιαννιώτης του είπε «όχι» και κράτησε το προβάδισμα του Ιστορικού.

Στο 84’ ο Ενγκόγκ, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, έκανε όμορφη ενέργεια, έκανε και το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, καθώς ο Βλαχοδήμος ακούμπησε την μπάλα και εν συνεχεία βρήκε στο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ναι μεν πήραν την κατοχή, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης χωρίς να απειλούν όμως.

Στο 92' ο Μασούντ σπατάλησε τεράστια ευκαιρία. Βγήκε τετ α τετ, όμως έκανε πολλές τρίπλες και αντί να σουτάρει έχασε την καλή στιγμή που του παρουσιάστηκε.

Η μπάλα ως γνωστών τιμωρεί και αυτό έγινε δυστυχώς και σε αυτό το παιχνίδι. Στο 93' μετά απο βαθιά μπαλιά του Μέστο, ο Βιγιαφάνες ελίχθηκε με την μπάλα στο ύψος της περιοχής, έκανε και το δυνατό σουτ, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννιώτης, Σιώπης, Γκιοατά, Οικονόμου, Σαββίδης (90' Αντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας (70’ Ολαϊτάν), Καρίμ (79’ Ενγκόγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (87' Ρινάλντι), Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνες, Ουακάσο (73’ Εμποκού), Χούλτ, Μέστο, Μολέδο, Ιβάνοφ (46’ Ρέις)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια