Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με 6ο παίκτη τον κόσμο στο ντέρμπι!

Το μεγάλο ντέρμπι της Α2 κατηγορίας μπάσκετ έφτασε. Πανιώνιος και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (12/11) στις 17:00 στο...

Το μεγάλο ντέρμπι της Α2 κατηγορίας μπάσκετ έφτασε. Πανιώνιος και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (12/11) στις 17:00 στο κλειστό της οδού «Αρτάκης» και ο κόσμος του Ιστορικού καλείται να δώσει δυναμικό «παρών» για να βοηθήσει την ομάδα να κάνει το «6/6» και να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες αναμφίβολα είναι τα φαβορί για την άνοδο στην Α1, με την ομάδα του Οικονόμου να δείχνει σταθερότητα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι έτοιμη για να φτάσει σε ένα ακόμη «ροζ φύλλο αγώνα».

Φυσικά «όπλο» του Ιστορικού θα αποτελέσει και η έδρα, με τους ανθρώπους της ομάδα να περιμένουν να γεμίσει το «κλουβί», με τους φιλάθλους του συλλόγου να το γεμίζουν από άκρη σε άκρη.

Ο κόσμος με την δυναμική του, την φωνή και τον παλμό του πρέπει να δώσει βροντερό «παρών» και να ωθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα του Οικονόμου.

• Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς προέρχεται από το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ηρακλείου, ενώ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από νίκη επί του Εθνικού στο «Ιβανόφειο».

• Το παιχνίδι λοιπόν αυτό θα αναδείξει το ποια από τις δύο ομάδες θα «οδηγήσει» την κούρσα του πρωταθλήματος και για αυτό καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντική είναι η νίκη για τον Ιστορικό και το πόσο αναγκαίο είναι ο κόσμος του Πανιωνίου να γεμίσει το κλειστό και να αποτελέσει για ακόμη μια φορά τον 6ο παίκτη για την ομάδα!

Ηλίας Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια